Deze groenten uit de oven smaken heerlijk naast een stukje gebakken kipfilet of zalm. Je hoeft niet lang in de keuken te staan en je eet hartstikke lekker.
Groenten uit de oven met knoflook en rozemarijn
Ingrediënten
- 1 zoete aardappel
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 2 paprika’s
- 2 rode uien
- 10 teentjes knoflook
- 4 takjes rozemarijn
- olijfolie voor het bakken
- ½ tl zout
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Maak de zoete aardappel schoon (niet schillen). Snijd alle groenten in stukken en verdeel met de teentjes knoflook inclusief schil over de bakplaat.
- Verwijder de naalden van de takjes rozemarijn en verdeel over de groenten.
- Besprenkel met olijfolie en zout.
- Meng alles goed met je handen.
- Bak gedurende 25 minuten.