“De Reset je Hormonen Methode heeft mijn leven veranderd. Door de adviezen en expertise van Francisca omtrent voeding en de vrouwelijke hormonen ben uit mijn depressie gekomen. Ik ben heel helder in mijn hoofd geworden. Ik ben weer gaan studeren. Ik ben weer aan het werk en ik sta voor de deur om mijn droom waar te gaan maken en dat is mijn eigen bedrijf starten.”

– RAHILA MOHAMED

“De Reset je Hormonen Methode gaf mij de sleutel waarmee ik alles wat ik in mijn zoektocht geleerd had over voeding, het lichaam en beweging kon combineren tot een nieuwe lifestyle. En die nieuwe levensstijl werpt zijn vruchten af! Ik voel me fitter, blijer en ik ben de kilo’s van afgelopen twee jaar lichter.”

– ELS GORZEMAN

“Ik heb De Reset je Hormonen Methode gevolgd. Ik twijfelde of het allemaal niet te ingewikkeld zou zijn. Maar er bleek juist veel ruimte voor mijn eigen inbreng. De weekmenu’s zijn goed om te wisselen of aan te passen. Ik vind het wel makkelijk om niet over het eten na te hoeven denken. Ik hoef alleen maar de juiste boodschappen in huis te halen.”

– URSULA OUWERKERK

“Reset je Hormonen is een geweldig programma. Het is makkelijk te volgen en je ervaart binnen een paar weken al verbeteringen en vooruitgang! Ben heel blij met Francisca en op welke positieve en professionele wijze zij je leert de veranderingen door te voeren.”

– CILIA

“Ik wilde al heel lang iets doen, want alles wat ik deed om af te vallen werkte averechts. Het leek wel alsof mijn lijf iets anders deed met eten dan bij andere mensen. Waar iedereen afviel, kwam ik aan. De Reset je Hormonen Methode maakte me duidelijk dat dit kwam door stress. Het programma heeft me beter naar mijn lichaam leren luisteren. Door de tips, recepten en geadviseerde supplementen gaat het nu stukken beter.”

– KARIN VISSER

“Ik ben ontzettend dankbaar dat ik De Reset je Hormonen Methode heb gevolgd. Sindsdien voel ik me een totaal ander mens! Door de vele inzichten en persoonlijke aanpak van Francisca leerde ik een nieuwe weg in te slaan. Dit heeft mijn dagelijkse leven voorgoed veranderd. Ik bruis weer van de energie en ik heb me sinds jaren niet meer zo lekker gevoeld.”

– EVELIEN VAAGS

“Ik heb afgelopen zomer meegedaan met het Reset je Hormonen programma en het gaat nog steeds goed! Ik zit beter in mijn vel en het streven om ongeveer 10 kilo af te vallen (die waren er door de overgang bij gekomen) is gelukt!”

– IRMA MEIJER

“Na een wake-up call wat betreft mijn gezondheid ben ik op zoek gegaan naar een programma op het gebied van anders eten. Ik kwam uit bij Reset Je Hormonen. Voor mij is dat een mooie 10-weekse reis geweest. Ik combineerde het met een uitgebreide bloedtest en een aantal coach-calls. Net even de stok achter de deur die ik nodig had. En nu? Mijn hele voedingspatroon omgegooid. Suiker-, lactose- en glutenvrij. Ik voel me happy, ik ben wat kilootjes kwijt en ik word niet meer moe wakker. Kortom: voor mij een nieuwe start.”

– ELS BOUTER