Reset je Hormonen Methode

DUIK IN MIJN BIBLIOTHEEK VOL LESSEN OVER DE WERKING VAN HET LICHAAM VAN DE VROUW. OOK VIND JE ER WEEKMENU’S, SPORTSCHEMA’S EN KANT-EN-KLARE BOODSCHAPPENLIJSTJES.

START OP 19 OKTOBER

De Reset je Hormonen Methode

IN 10 STAPPEN NAAR EEN HORMONALE BALANS

Futloos, prikkelbaar en een gebrek aan energie; tel daar een druk (gezins)leven en een stressvolle baan bij op en je merkt dat je al een tijdje niet lekker in je vel zit. Wanneer je de 30 passeert, gaat je lichaam veranderen en je werkt langzaam toe naar de overgang. Wellicht zit je al in de overgang en ervaar je meerdere ongemakken. Ook kun je andere klachten ervaren zoals stemmingswisselingen, niet kunnen afvallen, vermoeidheid, endometriose  of PCOS.

Veel vrouwen ervaren een hormonale disbalans, dat betekent dat je hormonen uit balans zijn. Dit kan klachten geven als:

weinig energie;

moeite met afvallen;

stemmingswisselingen;
regelmatig hoofdpijnklachten of migraine;
rugpijn;

vermoeidheid;

minder zin in seks;
depressiviteit;
prikkelbaarheid;
slaapproblemen;
moeilijkheden om zwanger te raken.

Door bewustwording van wat je hormonen doen én hoe jij dat kan beïnvloeden, hoeft dat niet zo te zijn! Met de reset je hormonen methode gaan we zorgen dat jij weer lekker in je vel komt!

Geaccrediteerd met 7,5 EC punten.

Zijn jouw hormonen uit balans?

ERVAAR JIJ DEZE ONGEMAKKEN?

Meerdere dagen per maand jezelf en de mensen om je heen enorm in de weg zit.

Een afwijkende menstruatie, endometriose, PCOS, stemmingswisselingen of overgangsklachten.

Een weegschaal hebt die cijfers laat zien die je mateloos irriteren.
Hoofdpijn, of misschien wel migraine ervaart.
Een wattig gevoel in je hoofd hebt.

Niet lekker in je vel zitten en veel moe zijn.

Een opgeblazen gevoel hebt dat ervoor zorgt dat je moeilijk naar het toilet kan.
Ruzie maakt met iedereen om je heen en jij jezelf niet herkent, oftewel heksengedrag vertoont.
Snel even iets zoets eet om het dagelijks vol te houden.
Snaaibuien ervaart.
Geen zin in seks hebt.

Moeilijkheden ervaart om zwanger te worden.

Hoe reageer je lichaam als je hormonen uit balans zijn?

JE LICHAAM DOET ALLES OM TE OVERLEVEN

Ons lichaam is geniaal. Het zal er alles aan doen om ons te laten overleven, ook als je hormonen uit balans zijn. Je lichaam doet er alles aan om jou door te laten gaan, ook al moet het daarvoor bepaalde functies opofferen. Daardoor krijg je hoofdpijn, migraine, rugpijn, vermoeidheid, minder zin in seks, stemmingswisselingen, depressiviteit, prikkelbaarheid en slaapproblemen.

De meeste vrouwen die bij mij hulp zoeken, hebben de oplossing daarvoor gezocht in chocolade, koffie en energiedrankjes. Alles om maar door te kunnen gaan. Daar helpen we ons lijf niet mee, maar brengen we het alleen maar verder af van waar we naartoe willen. Langzaam komt er een burn-out of bijnieruitputting in zicht. En ook dat gewicht raak je maar niet kwijt. Je lichaam houdt het vast om te kunnen overleven.

“De Reset je Hormonen Methode heeft mijn leven veranderd. Door de adviezen en expertise van Francisca omtrent voeding en de vrouwelijke hormonen ben uit mijn depressie gekomen. Ik ben heel helder in mijn hoofd geworden. Ik ben weer gaan studeren. Ik ben weer aan het werk en ik sta voor de deur om mijn droom waar te gaan maken en dat is mijn eigen bedrijf starten.”

– RAHILA MOHAMED

Geen energie, niet meer afvallen, stemmingswisselingen, of in de overgang?

ZELFS EEN CHRONISCHE ZIEKTE KRIJGEN WE STEEDS EERDER

Als je hormonen uit balans zijn kunnen er verschillende dingen gebeuren in je lichaam. Zo kun je last krijgen van stemmingswisselingen of ongemakken tijdens de overgang ervaren. Wist je dat de gemiddelde leeftijd waarop wij vrouwen een chronische ziekte krijgen al op 42 jarige leeftijd is? En dat dit 30 jaar geleden pas op 53 jarige leeftijd was?

Veel vrouwen hebben moeite om zwanger te raken of hebben een onregelmatige cyclus. Er zijn heel wat vrouwen met PCOS (Polycysteus Ovarium Syndroom). Ook dit heeft alles met hormonen te maken.

8,2 miljoen mensen met een chronische ziekte

Op 1 januari 2014 hadden 8,2 miljoen mensen in Nederland één of meerdere chronische ziekten: een hoog cholesterol, diabetes, hoge bloeddruk etc. Dit komt overeen met de helft van de Nederlandse bevolking. Een ‘chronische ziekte’ is hier gedefinieerd als een ziekte waarbij over het algemeen geen uitzicht is op volledig herstel. De verwachting is dat in 2040 62% van de volwassen overgewicht heeft.

Je hoeft niet met deze ongemakken en klachten te blijven rondlopen. In de reset je hormonen methode gaan we samen zorgen dat jouw hormonen weer in balans komen en je weer lekker in je vel gaat zitten.

“De Reset je Hormonen Methode gaf mij de sleutel waarmee ik alles wat ik in mijn zoektocht geleerd had over voeding, het lichaam en beweging kon combineren tot een nieuwe lifestyle. En die nieuwe levensstijl werpt zijn vruchten af! Ik voel me fitter, blijer en ik ben de kilo’s van afgelopen twee jaar lichter.”

– ELS GORZEMAN

Je lichaam kan ook vóór je werken

DIT IS WAT JE EIGENLIJK WILT

Meer energie.
Meer rust in je lijf en je leven.
Je ideale gewicht.
Lekker in je vel.
Geen hoofdpijn of migraine meer.
Een leuke vrouw en/of moeder zijn.
Hormonale schommelingen zijn verleden tijd.
Geen stemmingswisselingen meer.

Nooit meer op dieet

DE RESET JE HORMONEN METHODE

Reset je hormonen in 10 stappen met de Reset je Hormonen methode. Met behulp van de 10 stappen leer je binnen 10 weken hoe en waarom je nooit meer op dieet hoeft. Het is geen ‘quick fix’ methode. Het is een andere levensstijl die bijdraagt aan het verbeteren van jouw hormonale balans.

De pijlers van dit programma
VOEDING
MINDSET
BEWEGING
Al meer dan 200 vrouwen gingen je voor, waaronder:

“Ik heb De Reset je Hormonen Methode gevolgd. Ik twijfelde of het allemaal niet te ingewikkeld zou zijn. Maar er bleek juist veel ruimte voor mijn eigen inbreng. De weekmenu’s zijn goed om te wisselen of aan te passen. Ik vind het wel makkelijk om niet over het eten na te hoeven denken. Ik hoef alleen maar de juiste boodschappen in huis te halen.”

– URSULA OUWERKERK

IK GELOOF DAT WE OUD KUNNEN WORDEN ZONDER MEDICIJNEN.
VOEDING IS ONS MEDICIJN.

Wie is Francisca van den Berg?

HORMOON- EN GEWICHTSEXPERT

Mijn naam is Francisca van den Berg, hormoon- en gewichtsexpert en 41 jaar jong. Het is mijn missie om vrouwen zoals jij (en mijzelf) te helpen, omdat ik precies weet hoe jij je voelt. Zelf had ik meer dan 20 kilo overgewicht, veel last van stemmingswisselingen, geen energie en zat niet lekker in mijn vel. Ik zat tegen een burn-out aan. Mijn rust vond ik in alcohol en eten. Ik kwam er achter dat dit geluk van korte duur was en dat ik mezelf niet kon helpen met deze levensstijl.

Door hulp te zoeken leerde ik weer om goed voor mijn lichaam te zorgen. In de periode die volgde, ben ik omgeschoold en ben ik gespecialiseerd als: hormoontherapeut, hormoonfactortrainer, orthomoleculair darmtherapeut en voedingscoach.

Inmiddels heb ik al meer dan 500 vrouwen in heel Nederland mogen helpen om hun ideale gewicht én hormonale balans weer terug te vinden. En heb ik mijn eigen unieke methode ontwikkeld “De Reset je Hormonen Methode”.

“Na de bevalling van mijn zoontje was ik moe, ellendig, dik en vooral geïrriteerd. Om niets schoot ik uit mijn panty. Ik sliep slecht en werd ‘s nachts badend in het zweet wakker. Daarbij had ik iedere dag koppijn. We zijn nu 3 maanden verder. Ik ben 7,7 kilo lichter, rustiger en vrolijker. Ook wil mijn man nog bij mij blijven. Wat een eye-opener is De Reset je Hormonen Methode. Dat je met voeding, en wellicht een toevoeging van de juiste supplementen, je zoveel beter kan voelen!”

– EVA VAN DORP

In 10 stappen leer je

HET RESULTAAT

Hoe je van een suikerverbranding in een vetverbranding komt, waardoor je veel meer energie en rust krijgt.

Welke vitamines, mineralen en misschien zelfs wel welke hormonen je kunnen ondersteunen, zodat je hormonen veel sneller in balans zijn.

Welke eenvoudige aanpassingen nu een grote hormonale verandering teweeg gaan brengen.
Wat de grootste hormoon verstorende keuzes zijn en hoe je die direct verandert.
In welke week je het beste welke dingen, acties en ontspanningen toe kan passen.

Jouw hormonale cyclus begrijpen of je nu 30 jaar, 45 jaar of 55 jaar bent.

Waarom je nooit meer op dieet hoeft.

Doe mee met De Reset je Hormonen Methode

START OP 19 OKTOBER

COMBI DEAL

Reset je Hormonen | Basis + EBM-bloedtest
Normaal € 544,- Nu voor € 497,-

Laat je bloed testen door middel van een vingerprik en kom erachter welke mogelijke voedingstekorten, allergieën of energetische verstoringen jij hebt.

Werkwijze

HOE ZIEN DIE 10 WEKEN ERUIT?

Reset je Hormonen is een 10-weeks online programma dat is opgebouwd uit zowel werkboeken als video’s. Je ontvangt iedere week een e-mail met de informatie voor de nieuwe week. In de les vind je dan een weekmenu, sportschema en een kant-en-klare boodschappenlijst, zodat je je tijdig kunt voorbereiden en alle benodigde boodschappen in huis kunt halen.

Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep met de andere deelnemers, waar je ervaringen kunt delen en waar we er voor elkaar zullen zijn. Hier vinden ook de online coach calls plaats.

Je houdt levenslang toegang tot de werkboeken, video’s en de besloten Facebookgroep zal ook actief blijven na die 10 weken.

Week 1

HOE WERKEN ONZE HORMONEN IN BASISBEGINSEL?

Week 2

HERKEN JE KLACHTEN EN LEER WELKE HORMONEN BIJ JOU UIT BALANS ZIJN?

Week 3

HORMONEN UITGELICHT EN HOE ZE SAMEN WERKEN

Week 4

LEER JE HORMONEN TE VOEDEN

Week 5

DETOXEN VOOR LICHAAM EN GEEST

Week 6

JE CYCLUS

Week 7

MINDSET

Week 8

VOEDING VOOR ONS BREIN VOOR MEER ENERGIE EN FOCUS

Week 9

HOE GA JIJ WEER PLEZIER KRIJGEN MET JE HORMONEN?

Week 10

JE HORMONEN ZIJN IN BALANS EN NU?

Dus, zijn jouw hormonen uit balans?

JE HORMONEN ZIJN UIT BALANS ALS JIJ JE HERKENT IN HET VOLGENDE

Heb jij geen energie?
Heb je stemmingswisselingen?
Heb je geen zin in seks?
Kom je alleen maar aan in gewicht en heb je moeite met afvallen?
Ervaar je overgangsklachten?
Heb je last van een opgeblazen gevoel?
Sta je in de ochtend moe op?

Meest gestelde vragen

WAT WIL JE NOG WETEN?

Voor wie is het programma geschikt?

De Reset je hormonen methode is geschikt voor vrouwen die af willen van hun hormonale klachten en meer energie willen ervaren. Het is geschikt voor vrouwen vanaf 30 jaar of jonger als je al hormonele klachten ervaart. Of je nu zwanger wilt worden of in de overgang zit, voor beide type vrouwen is dit programma geschikt.

Het is niet geschikt voor?
Vrouwen die geen klachten hebben, al uit de overgang zijn en niet willen veranderen.
Door wie word ik gecoacht?

Op dit moment verzorg ik zelf de coaching en word je dus door mij, Francisca, begeleid.

Wat houden coachcalls in?

In de besloten Facebook groep ben ik er voor jou. Minimaal 1x per week ben ik daar live. De overige dagen beantwoord ik daar al jouw vragen die je stelt. (behalve in augustus in verband met vakantie)

Waarom een 10 weken programma?

Met de reset je hormonen methode heb ik al meer dan 500 vrouwen met succes mogen begeleiden. Het is een bewezen, door mij ontworpen, programma dat werkt speciaal voor vrouwen. In 10 weken gaan we je lichaam opnieuw programmeren en resetten en voel en merk jij de verandering.

Geef je garantie?
Ja ik geef garantie, omdat ik weet dat het programma werkt. Volg jij mijn adviezen op en je hebt geen resultaat? Dan ontvang jij je geld terug.
Is het makkelijk te volgen?

Leer je lichaam begrijpen in Jip en Janneke taal. Ik ga jou in 10 weken leren hoe jouw lichaam werkt en hoe jij je klachten kunt laten afnemen door je levensstijl aan te passen. Makkelijk en simpel. Ik ben er voor jou om al je vragen te beantwoorden. Ik kijk met je mee.

Zijn de recepten niet te ingewikkeld?

Gemakkelijk en snel koken dat past bij mij. Ik ben geen keukenprinses en ik hou van simpel en makkelijk. Zo zijn de recepten die je deze 10 weken krijgt dus ook. Prima in te passen in een gezin.

Ik wil liever exclusieve 1 op 1 coaching bij jou. Kan dat?

Exclusieve 1-op-1 coaching van mij persoonlijk is mogelijk. Tijdens deze coaching neem ik je echt mee op reis. Een reis om de mooiste versie van jezelf te worden. Klik door naar de pagina voor meer informatie.

“Ik wilde al heel lang iets doen, want alles wat ik deed om af te vallen werkte averechts. Het leek wel alsof mijn lijf iets anders deed met eten dan bij andere mensen. Waar iedereen afviel, kwam ik aan. De Reset je Hormonen Methode maakte me duidelijk dat dit kwam door stress. Het programma heeft me beter naar mijn lichaam leren luisteren. Door de tips, recepten en geadviseerde supplementen gaat het nu stukken beter.”

– KARIN VISSER

“Ik ben ontzettend dankbaar dat ik De Reset je Hormonen Methode heb gevolgd. Sindsdien voel ik me een totaal ander mens! Door de vele inzichten en persoonlijke aanpak van Francisca leerde ik een nieuwe weg in te slaan. Dit heeft mijn dagelijkse leven voorgoed veranderd. Ik bruis weer van de energie en ik heb me sinds jaren niet meer zo lekker gevoeld.”

– EVELIEN VAAGS

We starten over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)