Vakopleiding Reset je Hormonen expert

GEBRUIK MIJN BEWEZEN METHODE OM VROUWEN MET HORMONALE KLACHTEN IN JOUW PRAKTIJK GERICHTE OPLOSSINGEN TE BIEDEN

Wil jij ook aan de slag als

reset je hormonen expert

Je hebt al verschillende opleidingen gevolgd omtrent voeding en levensstijl, maar je mist de kennis als het om hormonen gaat. In de praktijk zie je veel vrouwen worstelen met hormonale klachten en je hebt het gevoel dat je de handvatten mist om deze vrouwen te kunnen helpen.

Mijn naam is Francisca van den Berg en als hormoon-gewichtsexpert begeleid ik vrouwen met hormonale klachten. Inmiddels heb ik honderden vrouwen geholpen, niet alleen in mijn praktijk, maar ook via mijn online programma’s. Als ondernemer wil ik graag al mijn kennis over hormonen doorgeven en daarom heb ik de opleiding tot Reset je Hormonen Expert ontwikkeld.

Wil jij alles leren over onze vrouwelijke hormonen?

Wil je vrouwen helpen die in de overgang zitten?

En wil je hulp bieden aan vrouwen die worstelen met klachten, zoals: stemmingswisselingen, vruchtbaarheidsproblemen, slecht slapen, niet kunnen afvallen of schildklierproblemen?

Dan is dit dé opleiding voor jou!

Het behandelen van vrouwelijke klachten staat in deze opleiding centraal, dus een zekere basiskennis omtrent voeding en levensstijl is gewenst.

Dit ga je leren

IN DE VAKOPLEIDING RESET JE HORMONEN EXPERT

Je leert uiteraard álles over hormonen.

Hoe je door middel van voeding je hormonen weer in balans kunt brengen.

Welke verbanden er zijn tussen hormonen en de werking ervan.

Hoe je overgangsklachten kunt behandelen.

Stemmingswisselingen.

Afvallen, ook in de overgang.

Ademhaling, koude training en beweging.

De invloed van de eerste negen maanden en de eerste drie jaar van een leven.

Stress en welke invloed dit heeft op hormonen.

Hormonale migraine.

PCOS.

Na deze opleiding kun jij vrouwen in jouw praktijk nóg beter helpen!
Je begrijpt de problematiek en je kunt gerichte oplossingen bieden.

Praktische informatie

VEREISTEN & OPLEIDINGsdagen

Je hebt geen directe vooropleiding nodig, maar natuurlijk wel affiniteit en kennis omtrent voeding.

Het 10 weekse programma is een onderdeel van de opleiding en een verplichting. Je kunt ervoor kiezen om eerst de 10-weekse te volgen of dit tegelijkertijd met de opleiding te doen. Het 10-weekse programma is geaccrediteerd met 7,5 EC punten.

Deze vakopleiding bevat in totaal 8 verplichte dagen . Naast de kennis over hormonen gaan we ook aan de slag  met hoe je een succesvolle praktijk kan starten.

De opleiding vindt plaats in Barendrecht en wordt verzorgd door mij: Francisca van den Berg.

SUMMER SCHOOL Groep vrijdag 3 juli 2020. De geplande lesdagen zijn van 10.00 uur tot 16:00 uur op de volgende data, en 1 lesdag plannen we nog in onderling overleg 

 • Vrijdag 3 juli 202
 • Vrijdag 10 juli 2020
 • Vrijdag 17 juli 2020
 • Zaterdag 18 juli 2020
 • Vrijdag 21 augustus 2020
 •  Zaterdag 22 augustus 2020
 •  Vrijdag 28 augustus 2020

Vanwege alle voorschriften maximaal 5 personen

De eerstvolgende groep start op 5 september 2020. De geplande lesdagen zijn van 10.00 uur tot 16:00 uur op de volgende dag:

 • Zaterdag 5 september
 • Zaterdag 12 september
 • Zaterdag 17 oktober
 • Zaterdag 31 oktober
 • Zaterdag 14 november
 • Vrijdag 20 november
 • Zaterdag 21 november
 • Vrijdag 27 november + examen + bizz dag

ACCREDITATIES

 28 punten

“Francisca heeft met haar expertise al zoveel vrouwen gehoord en geholpen. Maar ze kan het niet meer alleen en daarom leidt ze nu vrouwen op die met haar unieke Reset je Hormonen Methode mogen werken. Ik ben zó blij om in haar groep te zitten. Het is een feestje en een absolute aanrader met veel extra’s. Haar enorme kennis, begeleiding, betrokkenheid en humor, niks is haar teveel. Wil je ook graag vrouwen met hun hormonen helpen? Niet twijfelen, maar doen!”

– PETRA GEUTJES

“Blij en super trots dat ik deel heb genomen aan deze Reset je Hormonen opleiding! Ik heb veel geleerd en de informatie is praktisch toepasbaar. Francisca is een fijne, lieve en kundige juf. De groep was bijzonder mooi <3”

– PATRIES POST

Kosten

investering

De investering voor de Reset je Hormonen opleiding bedraagt € 1.497,- (excl. BTW) en is aftrekbaar voor jou als ondernemer.

Deelnemers

maximaal 12 per groep

Persoonlijke aandacht en interactie staan voor mij voorop, daarom is er slechts plaats voor maximaal 12 deelnemers per opleidingsronde. Op deze manier kunnen we de lesstof goed doornemen en is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Meld je dan aan door op één van de onderstaande betaallinks te klikken. Je kunt ervoor kiezen om een aanbetaling te doen of om het totale bedrag in één keer te voldoen. Na je aanmelding ontvang je de bevestiging en alle informatie per e-mail.

September 2020

groep

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur mij gerust een e-mail via: info@franciscavandenberg.nl

 

“Deze opleiding is echt een aanrader voor vrouwen die meer willen leren over de (eigen) hormoonhuishouding, vage klachten die horen bij een disbalans en bij de verschillende fasen van de overgang en de opgedane kennis mogelijk willen gebruiken om andere vrouwen te gaan begeleiden.”

– BARBARA MARONIER

“Geen seconde spijt gehad dat ik aan dit hormonen avontuur ben begonnen! Ik hoop dat ik dankzij jouw kennis en begeleiding voor veel balans mag gaan zorgen in samenwerking met de cliënte en haar lichaam. Wat is het toch bijzonder hoe ons lijf het ‘doet’ en hoe alles daarbinnen werkt, of juist niet. Bedankt voor de nieuwe inzichten en het nieuwe stukje toekomst waar ik aan kan gaan bouwen.”

– NANDA BOSLAND