Yvette Aendenroomer

Oisterwijk – Remote

Reset je Hormonen Coach

Cycluscoach

reset je hormonen expert

Yvette Aendenroomer

Jij voelt je elke maand mega belabberd door hormonale disbalans. Je zit dan niet lekker in je vel en staat huilend op de wc jezelf er aan te herinneren dat wat iemand zegt extra hard binnenkomt in deze tijd van de maand. Je probeert die knop om te zetten, niet aanstellen en doorrr. I’m fine! Maar eigenlijk lig jij elke maand een week uit de running. Maar voor hoelang nog? 25% van je maand, dat is 12 a 13 weken per jaar, lig jij liever met een warme kruik en een deken op de bank pijn te lijden. In plaats van te genieten en te bouwen aan het droomleven dat jij voor ogen hebt. Hoe lang ga jij dit nog accepteren? Vrouwen die ik help hebben gerust al 15 jaar klachten, maar binnen 2 maanden lossen we ze op.

 

Ik ben hier om jou te gidsen van hormonale rollercoaster 👉🏽 elke dag van de maand lekker in je vel. Ik zorg ervoor dat jouw maandelijkse klachten verdwijnen. Zodat jij elke dag van de maand met energie kan bouwen aan jouw droomleven.

 

Ik ben Yvette, jouw Hormooncoach en I’m not here to ‘teach you a lesson’. Er komt een moment en dan voel je: ‘hé, het is niet normaal dat ik elke maand rondloop met stomme kwaaltjes. Ik neem geen genoegen met elke maand hetzelfde liedje, diezelfde ellende. Ik ben méér waard.’ Ik ben hier als je klaar bent om jezelf beter te gunnen zoals Anne, Juliette en de vele vrouwen die jou al voor gingen, die na 2 maanden nergens meer last van hadden 👌🏽 Anne hoeft zichzelf niet meer streng toe te spreken en kan ook de week vóór haar menstruatie de beste presentaties verzorgen. Juliette hoeft zichzelf niet meer uit bed te slepen, heeft geen depressieve gevoelens meer en bouwt nu de hele maand vol moed verder aan haar business.

 

Ik coach online. Vind je dat niet fijn? Dan ben je van harte welkom in Oisterwijk.

 

Neem een kijkje op www.flowwithyvette.nl of neem contact op via onderstaand formulier zodat we kunnen ontdekken of we een match zijn.

neem contact op met Yvette

12 + 14 =