Vicky Heylen

Turnhoutsebaan 245 bus 1
2400 Mol BELGIË

Reset je Hormonen Coach

Body Coach

Stress Coach

reset je hormonen expert

Vicky Heylen

Hoi dames, ik ben Vicky en ben sinds 2014 actief bezig met coachen van mensen naar een gezonde levensstijl. Door de jaren heen kwam ik bij begeleiding van vrouwen in aanraking met verschillende problemen en begon ik toch wat te missen in mijn coaching. Ook door mijn eigen struggels en lichamelijke klachten zoals hormonale migraine, endometriose en lekkende darm is mijn interesse heel erg gegroeid om oplossingen te zoeken. Zo ben ik mezelf beginnen bijscholen en uiteindelijk bij Francisca terecht gekomen.

Ik zorg ervoor dat jij meer bewust kan worden van je lichaam en je hormonen. Zodat jij in balans komt en je op en top vrouw kan voelen, ongeacht je leeftijd.

Jij verdient het om een vrouw te zijn, die zich goed voelt, sexy en vrouwelijk kan voelen. Al de kwaaltjes, die zogezegd erbij horen, elke maand opnieuw, horen er helemaal niet bij. We gaan er samen voor dat de klachten verdwijnen, door een combinatie van de juiste voeding, beweging, suppletie en mindset in te gaan zetten. Jij gaat een leven kunnen leiden zoals het hoort!

Ben jij klaar voor een normaal leven als vrouw? Ja,… Dan ben ik klaar om met jou samen deze nieuwe weg in je leven te bewandelen.

neem contact op met Vicky

9 + 15 =