VEERLE GABRIELS

Mechelen
BELGIË

orthomoleculair therapeut volgens de kPNI

Reset je Hormonen Coach

Burn-out coach

reset je hormonen expert

Veerle Gabriels

Ooit had ik zelf een burn out, overgewicht en een verhoogd risico op zwangerschapsdiabetes. Omdat ik naar mijn gevoel niet de juiste ondersteuning en begeleiding vond, ben ik beginnen lezen, zoeken, infosessies bijwonen over de impact van voeding op je gezondheid. En die zoektocht is nooit meer gestopt. Uiteindelijk kwam ik terecht in de opleiding tot orthomoleculair therapeut volgens de kPNI en had nog meer honger naar kennis over hormonen en neurotransmitters. Die verdieping in hormonen vond ik tijdens de opleiding tot reset je hormonen expert bij Francisca en meer kennis over neurotransmitters deed ik op bij de Cellcare Academy.

Ik ben grote fan van de holistische aanpak en ga graag op zoek naar de oorzaak van je klacht. Als we die oorzaak gevonden hebben en de het verstoorde werkingsmechanisme kunnen herstellen, gaat dat ook je klachten beïnvloeden.

Als je begeleiding en ondersteuning zoekt bij hormonale problemen, een verstoorde spijsvertering of leverfunctie, dan ben je hier aan het juiste adres.

Eén van de belangrijkste aspecten in mijn aanpak is dat ik cliënten niet enkel begeleid, maar hen meeneem in de kennis over hoe dat verstoorde werkingsmechanisme hersteld kan worden en dus weer optimaal gaan functioneren. Zodat ze zelf begrijpen wat er in hun lichaam gebeurt en hoe ze dat zelf kunnen aanpakken.
Want balans krijg je niet, die creëer je zelf.

Samen gaan we op zoek naar de tools die voor jou werken om die balans te creëren.

neem contact op met veerle

5 + 13 =