Sandra vd Vegt

Achteresweg 5 
7735 KE Arriën

Verpleegkundige

Reset je Hormonen Coach

Orthomoleculair natuurgeneeskundige

reset je hormonen expert

Sandra vd Vegt

Hoi! Mijn naam is Sandra vd Vegt.

Naast mijn jarenlange ervaring in de reguliere zorg als Spoed Eisende Hulp-verpleegkundige in het ziekenhuis, heb ik inmiddels ook de nodige ervaring in de complementaire zorg. Met mijn praktijk richt ik me op Vrouwen, Gezondheid en Hormonen.

Ik ben gediplomeerd orthomoleculair natuurgeneeskundige. Daarnaast heb ik hierbij de perfecte aanvulling gevonden als Hormoon Expert waarvoor ik de opleiding bij Francisca van den Berg heb gevolgd.

Voeding is de basis voor àlles. Ik help je te bepalen welke stappen belangrijk zijn om jouw voedingspatroon af te stemmen op jouw situatie. Maatwerk dus. Allereerst zorgen we dat jouw darmflora op orde wordt gebracht. Je darmflora is zeer bepalend voor je algehele gezondheid. Hierin ligt mijn 1e prioriteit.

Tegelijkertijd kijken we naar jouw hormonen. Voor een goede gezondheid, vitaliteit en gezond gewicht moeten je hormonen altijd in een specifieke verhouding tot elkaar staan. Door hier mee aan de slag te gaan zullen specifieke klachten verminderen; van je menstruatiecyclus, (vrouwen-)klachten zoals PMS, PCOS en endometriose tot en met de overgang.

Ook als er vruchtbaarheidsproblemen spelen bij jullie, neem graag contact met me op. Ik ben ervaringsdeskundige en heb inmiddels al vele andere vrouwen geholpen.

neem contact op met sandra

4 + 6 =