Petra Kors

Fenacoliuslaan 102
3143 AE Maassluis

Holistisch therapeut / counselor / coach
Reset je Hormonen Coach

reset je hormonen expert

Petra Kors

Soms kun je zelfs jezelf flink in de weg zitten wanneer je hormonen ontregeld zijn geraakt. Dat jouw lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, merk je pas goed wanneer een functie uit balans raakt. Zo kan het gebeuren dat je hormonaal in disbalans komt en je allerlei lichamelijke en/of geestelijke klachten ervaart. Dit kan tijdens elke leeftijdsfase en door verschillende hormonale verstoringen ontstaan. Ervaar jij klachten als: hartkloppingen, toename van gewicht, obstipatie, gewrichtsklachten, hoofdpijn, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, opvliegers en stemmingswisselingen?

Grote kans dat jouw hormoonhuishouding ontregeld is en het tijd wordt nader te onderzoeken op welk vlak zich dit bevinden kan. Ik kan jou helpen door een uitgebreide gezondheidscheck te doen en met jou de bevindingen te bespreken. Wanneer blijkt dat er inderdaad sprake is van een hormonale disbalans kan ik je een behandelplaan bieden om deze verstoorde hormonen als het ware te gaan resetten.

Ik kan jou helpen op natuurlijke wijze, door aanpassing van leefstijl, voeding, beweging, slaappatroon en aanvullende suppletie ,te transformeren tot die energieke vrouw die jij zo graag wilt zijn!

Oh ja, ik ben zelf ook een bondgenoot met een verstoorde hormoonhuishouding door een hypofyse en schildklier aandoening, welke lange tijd in mijn leven de hoofdrol speelde. Tot het moment dat ik ontdekte zelf ook talent te hebben om regisseur in mijn eigen gezondheid te zijn. Graag help ik jou om de regie over jouw gezondheid te krijgen, om weer te gaan bruisen van gezonde energie en positiviteit 😊 Gun je-Zelf deze totale reset en plan een afspraak!

neem contact op met petra

10 + 14 =