paulien klippel

Struikhei 64
4714 VB SPRUNDEL

reset je hormonen expert

Paulien Klippel

Mijn naam is Paulien Klippel, naast Reset je Hormonen-expert ben ik ook gewichtsconsulent met een specialisatie Kind en Voeding én moeder van 2 opgroeiende jongens waarvan de jongste een spierziekte heeft. Vanwege de zorgen rondom mijn jongste zoon heb ik in 2019 mijn baan als doktersassistente opgezegd, want de stress omtrent zijn gezondheid in combinatie met een baan was op een gegeven moment niet meer te doen. De kilo’s kwamen er aan, ik kreeg last van hartkloppingen en kon niet meer goed slapen.

Omdat mijn jongste zoon afhankelijk is van sondevoeding en mijn moedergevoel niet strookte met de synthetische sondevoeding die hij kreeg, ben ik mij gaan verdiepen in voeding. Van het een kwam het ander en ik ben de opleiding tot gewichtsconsulent gaan volgen. Maar nog steeds zat ik niet lekker in mijn vel, tot ik in aanraking kwam met Francisca en de Reset je Hormonen-methode.

Door het in balans krijgen van mijn hormonen kreeg ik meer energie en inzicht in welke voeding goed voor me is. Zodoende ben ik de opleiding tot Reset je hormonen-expert gaan volgen, want wat ik heb ervaren gun ik anderen ook!

Met een goede hormonale balans lukt het alle ballen in de lucht te houden, ben ik weer fit en energiek, slaap ik goed én heb ik naast mijn drukke gezinsleven ook een nieuwe uitdaging en passie erbij: andere vrouwen inspireren en motiveren in het aanpassen van hun leefstijl!

neem contact op met Paulien

4 + 3 =