Nicky de wilde

Noordeind 38
2920 Kalmthout – BELGIË

Reset je Hormonen Coach

LPG

Ontharing

Wenkbrauwen

Wimpers

Make-up

Powderbrows

reset je hormonen expert

Nicky de Wilde

Ik ben Nicky, wonende in het mooie Kalmthout.

Ik ben beauty en afslankcoach, maar door de jaren heen merkte ik toch dat het afslanken meer een meer een resetten van een heel lichaam is. Het gewicht is in de meeste gevallen een resultaat van een disbalans in je lichaam. Omdat ik hier meer over wou weten , heb ik de opleiding gevolgd bij Francesca en werd heel de puzzel duidelijk. Heel veel mensen werken aan de buitenkant maar vergeten dat alles start aan de binnenkant.

Het je goed in je vel voelen is een totaal plaatje, voeding, mindset supplementen en beweging zorgen ervoor dat je terug van jezelf gaat houden en je alle klachten er niet zomaar hoeft bij te nemen.

We hebben allemaal recht om ons goed , sexy te voelen…

Schoonheid aan de buitenkant, start van binnen.

Wil jij ook graag komaf maken en je kwaaltjes begrijpen en vooral weten hoe je ze moet aanpakken? Dan kan ik je zeker helpen om je hormonaal terug in balans te brengen.

Er zijn verschillende trajecten mogelijk om samen aan jouw nieuwe ik te werken.

Contacteer mij zodat we samen jouw traject kunnen bespreken.

neem contact op met Nicky

1 + 15 =