Monique Diemers

Stress-end
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Burn-out specialist

Reset je Hormonen Coach

Holistisch therapeut

Masseur

Orthomoleculair therapeut i.o.

reset je hormonen expert

Monique Diemers

De eerste helft van mijn leven heb ik heel rationeel doorgebracht, mijn lichaam was een gebruiksvoorwerp waar ik niet verder over nadacht. Zelfs na meerdere malen burn-out te zijn geweest, viel bij mij nog geen kwartje. Ik had het veel te druk om me daarover zorgen te maken; ik moest doooor!

Ondertussen ben ik echt tot inzicht gekomen dat ik heel erg onwetend was. En dat is iets wat ik heel graag bij jou wil voorkomen. Voorkomen dat je door onwetendheid veel te lang blijft lopen met bepaalde klachten. Vaak denken we ‘dat het erbij hoort’. We weten niet beter en horen het van veel vrouwen om ons heen. En wellicht weet jij al veel meer dan ik toen, maar je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen 😊.

Dat stress te maken had met hormonen wist ik echt niet. Dat stress de allerhoogste prioriteit krijgt in je lichaam dus ook niet. Dus als je stress ervaart, worden alle andere lichaamsprocessen op een laag pitje gezet, om de overleving te kunnen waarborgen: er dreigt immers gevaar.

Afvallen, om maar iets te noemen, zal dus vaak niet lukken puur omdat het darmstelsel niet optimaal functioneert. Maar ook zwanger worden kan lastig worden, juist omdat er zoveel stress is, of je lichaam dit in ieder geval zo ervaart. Ook ongemakken/klachten door een lekkende darm of schildklierproblemen zijn voor een groot deel te herstellen. Maar heel vaak zul je niet eens weten waar je klachten vandaan komen en dat je er dus ook iets aan kunt doen!

Het goede nieuws is dat er licht aan de horizon gloort en dat je door op zoek te gaan naar begeleiding al de grootste stap hebt gezet naar een gezondere toekomst. Met alle liefde en plezier wil ik je begeleiden op jouw pad naar het werkelijk zien en begrijpen van je lichaam. Met alle (on)hebbelijkheden 😉.

Als je leert luisteren naar het fluisteren van je lichaam, hoeft het niet meer te schreeuwen. Oftewel je bent aan het juiste adres om zelf te leren hoe je lief kunt zijn voor je lichaam om te zorgen dat het nog heel veel jaar met zo min mogelijk klachten er voor je zal zijn.

Naast Reset je hormonen Expert, ben ik ook holistisch therapeut, burn-out specialist en masseur. Ook kun je bij mij een bloedtest laten doen, waardoor je heel gericht je tekorten in beeld krijgt. Mijn praktijk heet niet voor niets Stress-end, voor totale ontspanning. Die ontspanning help ik je graag terugvinden op het niveau van hoofd, hart, huid en hormonen, kortom het totaalplaatje.

Neem contact met me op en dan kijken we samen of mijn werkwijze bij jou past.

neem contact op met Monique

10 + 2 =