miriam lassche

Oudeweg 28
MARKNESSE

Reset je Hormonen Coach

Lifestyle trainster & coach

reset je hormonen expert

Miriam Lassche

Haasten, rennen, vliegen. Als moeder van drie jongvolwassen kinderen weet ik als geen ander hoe druk jouw leven in de baby-, crèche- en schooltijd van je kroost is. Voor mij was het een periode die me aan het wankelen bracht. Ik verloor mezelf in het op één zetten van mijn gezin en het uitvoeren van mijn werk als kraamverzorgster. Shoppen, socializen en sporten? Alle vormen van me-time schoten er volledig bij in… Pas toen ik op omvallen stond, besefte ik dat er iets moest veranderen.

Ik besloot weer voor mijn passie te kiezen: sporten! Eerst individueel, later in groepsverband. Uit ervaringen van andere moeders putte ik kracht en uit trainingen energie. Ik kwam letterlijk weer in beweging en besloot mijn droom te volgen. Met trainingen, cursussen en opleidingen specialiseerde ik me tot lifestyle trainster & coach voor moeders. Daardoor kan ik jou sinds 2015 met sporttraining en voedings- en hormooncoaching vitaal en energiek houden tijdens de opvoedfase in je leven. Als jij de 35 passeert, verandert je lichaam en werk je langzaam toe naar de overgang. Voel jij je futloos en prikkelbaar of lukt afvallen niet meer? Grote kans dat jouw hormonen uit balans zijn. Met een ‘reset je hormonen-methode’ zorg ik dat je weer lekker in je vel komt!

Ik werk volgens de MILA-methode: Meelevend, Inspirerend, Loyaal en Avontuurlijk, oftewel MILA. Deze vier kernwaarden bewegen mij en ga je zeker terugzien in mijn wijze van trainen en coachen. Ik leef mee met jou als (hardwerkende) moeder, zoekend naar me-time en wil je inspireren om jou daarvoor de vitaliteit, de energie en het evenwicht te bezorgen. Daarom ga ik met jou een commitment aan, waarin loyaliteit vanzelfsprekend is en plezier voorop staat. Met uitdagende en innovatieve methodes maken we er een avontuurlijke samenwerking van.

neem contact op met miriam

2 + 11 =