mirella klanke

Printerweg 10
3821 AP AMERSFOORT

Voeding voor brein en darmen

Reset je Hormonen Expert

reset je hormonen expert

Mirella Klanke

LACH: Een lach is zo vanzelfsprekend, maar wat als je depressief bent!
In Nederland krijgen naar schatting jaarlijks 23.000 vrouwen die zwanger zijn en/of net bevallen zijn een depressie (prenataal tijdens en postpartum na).

Als Orthomoleculair Voedingsadviseur en Hormooncoach help ik vrouwen met een prenatale en postpartum depressie. Ik leer je hoe je doormiddel van voeding een boost kunt geven aan je gezondheid en hormonale balans.

aast mijn professionele ervaring ben ik ook zelf ervaringsdeskundige

Tijdens de zwangerschap van mijn eerste kind had ik al last van angsten, Na mijn bevalling kreeg ik kraamkoorts. Op dat moment ging alles langs mij heen door de hoge koorts. Een paar weken later kwam de eerst paniekaanval en ik wist niet wat mij overkwam. Na mijn huwelijk, 2 maanden na de bevalling, werden de paniekaanvallen steeds erger. Ik durfde ook niet meer naar buiten, dus ik ging met lood in mijn schoenen naar de huisarts. Een postnatale depressie was de conclusie. Ik kreeg anti depressiva en moest naar de psycholoog. Die anti depressiva was echt verschrikkelijk: de volgende dag was ik aan het overgeven, ik was slap en ik kon mijn zoon niet vasthouden, slappe armen en volledig in paniek.

Het is een enorme strijd geweest die 2 jaar heeft geduurd. Deze persoonlijke ervaring heeft mij gemotiveerd om vrouwen met een pre en postpartum depressie of andere hormonale klachten te helpen. Op een wijze door de oorzaak (de kern) aan te pakken!

neem contact op met Mirella

9 + 3 =