Melony Sebregts

Roosendaal

Reset je Hormonen Coach

Vetzuurmeting

Medisch Huidspecialiste Dermatologie

reset je hormonen expert

Melony Sebregts

Hi beauty,

 

In mijn beroep als Medisch Huidspecialiste Dermatologie zie ik dagelijks veel vrouwen voor een huidcheck van verdachte plekjes en/of de vraag of ik kan helpen de huid terug in balans te brengen. Denk hierbij aan huidproblemen zoals acne, pigmentverstoringen, rosacea, eczeem, psoriasis, huidveroudering enz. Maar wist je dat elke disbalans vaak een onderliggende trigger heeft en huidverbetering dus begint van binnen?

 

Door mezelf verder te specialiseren tot hormooncoach kreeg ik de bevestiging dat ons lichaam voor ons werkt en niet tegen ons. maar slechts 20% van hoe we verouderen wordt bepaald door onze genen. Dat we soms een minder mooie huid hebben of minder gezond zijn betekent dus dat ons lichaam iets te vertellen heeft en we hiernaar moeten luisteren.

 

𝑱𝒆 𝒉𝒖𝒊𝒅 𝒊𝒔 𝒅𝒆 𝒔𝒑𝒊𝒆𝒈𝒆𝒍 𝒗𝒂𝒏 𝒋𝒆 𝒈𝒆𝒛𝒐𝒏𝒅𝒉𝒆𝒊𝒅!

 

Wil jij de beste versie van jezelf worden? Geen huidproblemen, maar wel hormonale klachten? Ik help je graag terug in balans te komen.

 

Aan de hand van een intake, een hormonale analyse en vetzuurbalanstest komen we er achter waar jouw triggers vandaan komen en gaan we samen aan de slag met o.a. leefstijl, voeding en suppletie om het lichaam terug in balans te brengen.

 

Liefs van mij X

neem contact op met Melony

8 + 8 =