martine wiltenburg

Sparreweg 25
2803 JS GOUDA

Holistisch massage therapeut

Reset je Hormonen Coach

reset je hormonen expert

Martine Wiltenburg

“Soms denk ik op het werk dat ik in een strip van Astrix & Obelix zit… Ik ben omringd door doetnix, kennix, wilnix en weetnix!”

Herken jij je hierin? Lees dan gauw verder en ontdek wat ik voor je kan betekenen met Reset je hormonen methode.

“Al enige tijd ben ik bezig als Holistisch massage therapeut gericht op ontspanning, pijnklachten en vooral stress gerelateerde klachten. Diverse behandelmethode gebruik ik om je lichaam en geest te resetten. Zo kan ik voetreflextherapie, lymfedrainage en fascia/triggerpoint massage inzetten om jou van je klachten af te helpen.

Nadat ik zelf te maken kreeg met hormonale klachten ben ik op zoek gegaan naar een methode om mijzelf weer te worden. Naast mijn zoektocht kreeg ik ook steeds meer vrouwen in de praktijk die hormonale klachten ervaren. Ik besloot hier iets mee te doen. Ik denk dat een combinatie van de ontspannende massages met leefstijl verandering een welkome verandering teweeg kan brengen.

Pijn en hormonale schommelingen brengen veel onrust en stress in het lichaam. Ben je klaar met die stemmingswisselingen, de kilo’s die er maar niet af willen, slapeloze nachten, moe wakker worden, een pijntje hier en een pijntje daar en meer van dat soort klachten??
Schroom dan niet en neem eens contact op. Samen met jou ga ik je 1 op 1 coachen aan de hand van Reset je hormonen methode. Na een hormonale analyse, en een uitgebreide anamnese gaan we aan de slag met voeding, leefstijl, en eventueel stress management.
Naast dit alles kan ik dit proces ondersteunen met massage. Zodoende kunnen we samen een traject op maat maken.

Van doetnix, kennix, wilnix en weetnix naar een levendig, vrolijk en energiek leven! Het is mogelijk!

neem contact op met martine

9 + 15 =