Marjon Klaassen

DEURNE

Reset je Hormonen Coach
Orthomoleculair voedingsadviseur
Stress expert
Hormoon Boost Wandelcoach

reset je hormonen expert

Marjon Klaassen

Heb jij het gevoel dat je uit balans bent? Dat je steeds alle ballen omhoog moet houden en dat de laatste druppel je emmer over heeft laten lopen?

Als orthomoleculair voedingsadviseur, stress- en hormoon expert kijk ik graag met je mee hoe je ervoor kunt zorgen dat je weer terug in balans komt, meer rust en/of energie ervaart en weer lekker in je vel zit.

Ik zie ieder persoon en het menselijk lichaam als een bijzondere en unieke puzzel. Wat bij een de ene persoon werkt, wil nog niet zeggen dat dit bij de andere persoon ook zo is. Ieder mens reageert anders en heeft iets anders nodig. Ik zie het als een uitdaging om samen met jou te gaan puzzelen. Naar wat jou kan helpen om weer in balans te komen, je fitter en gezonder te voelen en beter in je vel. Ik maak hierbij gebruik van vragenlijsten en/of diverse testen. Mijn visie hierin is ‘Meten is weten!’

Vanuit het puzzelen en onderzoeken maak ik een advies op maat. Waar nodig of gewenst, maak ik daarbij ook gebruik van tools/interventies die ik heb geleerd vanuit diverse opleidingen en mijn jarenlange ervaring als coach/therapeut. Vanuit een van mijn opleidingen, toegepaste stressologie, kijk ik bijvoorbeeld naar eventuele tekorten op het gebied van ‘gelukshormonen’ (neurotransmitters) en kan ik advies geven over de aanvulling deze tekorten.

De Hormoon Boost Wandeling past mooi in dit plaatje en draagt op een positieve manier bij aan de hormonale balans, je gezondheid, en welbevinden.