Marike Stelloo

Borger

Reset je Hormonen Coach

Vetzuurmeting

EMB-bloedtest

reset je hormonen expert

Marike Stelloo

Ik ben Marike en ik ben hormoonexpert en leefstijl- en vitaliteitscoach. Ik richt mij op drukbezette vrouwen in de bloei van haar leven, vaak met vage -en of overgangsklachten.

 

Je bent in de bloei van je leven en je zit niet lekker in je vel. Je bent druk, je hebt het druk en je wordt geleefd door alle ballen die je in de lucht houdt. Je zorgt voor alles en iedereen en ondertussen ben je jezelf vergeten. Herkenbaar?

 

Het overkwam mijzelf en ik weet dan ook hoe jij jezelf in de weg kunt zitten. Thuis, op je werk en in de dingen die je doet of laat. Je hebt een kort lontje, vage klachten, slaapt niet goed en je eetpatroon is niet optimaal (lees; snoepen en snaaien) waardoor je in gewicht aankomt. Ik was in de overgang, ik had zorgtaken en een baan waarin ik dacht dat ik onmisbaar was.

 

Van mij mag je begeleiding en ondersteuning naar verbetering van je gezondheid op het gebied van voeding, beweging en mind-set verwachten.

Samen gaan we ontdekken waar jij behoefte aan hebt. Daarna ben jij aan zet om de veranderingen aan te brengen.

 

Mijn aanpak is praktisch en direct toepasbaar zodat jij je weer energiek, fit en aantrekkelijk gaat voelen. En dat is precies de reden dat we gaan werken aan jouw buiten -en aan jouw binnenkant.

 

Naast hormoonexpert ben ik vrouw van Joachim en wij wonen sinds 2022 in het mooie Borger bij de hunebedden samen met mijn man en 2 rode katten Guus en Roos. Onze twee dochters zijn al uitgevlogen. Door schade en schande wijs ben ik geworden op het gebied van leefstijl, vitaliteit en hormonen. Mijn guilty pleasure op het gebied van snoepen is drop en verder hou ik van lezen, fietsen, wandelen, op vakantie naar Italië.

 

Het is mijn missie om gezondheid terug te geven aan vrouwen met overgangsklachten. Gezondheid is een groot goed. Er is nog te vaak weinig acceptatie rondom overgangsklachten. In alle groepen van de samenleving en bij werkgevers.

 

Ik weet hoe ik mijn hormonen in balans kan brengen. En dat is precies wat ik jou ook gun!

 

“Take care of yourself first, before taking care of others. Keep your cup full”

neem contact op met Marike

15 + 11 =