Manon geijtenbeek

Wervershoofstraat 313
3826 EM AMERSFOORT

Maandag 08:30 – 17:00
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag 08:30 – 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Voedingscoach

Hormoon expert

Vetzuren meting

reset je hormonen expert

Manon Geijtenbeek

Als Hormoon- en Voedingscoach begeleid ik vrouwen naar een hormonale balans. Door op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten, en deze vervolgens aan te pakken, zal je merken dat je weer lekker in je vel komt.

Mijn naam is Manon Geijtenbeek en als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om veel kilo’s te verliezen. Door de aandacht te leggen op voeding, beweging en leefstijl zal je merken dat afvallen als vanzelf gaat.

Ik zie het als mijn missie om vrouwen te helpen naar een hormonale gezondheid en dat (menstruele) klachten niet als normaal worden beschouwd.

neem contact op met manon

15 + 6 =