Klazina jellema

Beweegcentrum Dokkum
Parklaan 7 – DOKKUM

Epigenetisch Orthemoleculair therapeut

Reset je Hormonen Coach

Tong diagnostiek

Ademhaling

Koudetraining

EMB-test

Hormoon Boost Wandeling

reset je hormonen expert

Klazina Jellema

Ik ben Klazina en ik heb mijn bedrijf HealthCoachDokkum nu bijna 8 jaar.  Ik ben Epigenetisch Orthemoleculair Therapeut en hormoon expert. Mijn missie is om clienten te helpen, en te begeleiden naar een voor hen gezonde voeding en leefstijl. Tijdens de hormoonboostwandeling gaan we lekker De natuur in om de kracht van de natuur te ervaren. 

Op basis van verschillende testen (o.a. bloedtesten en hormoonanalyse) kijken we samen naar de oorzaken. Mocht je toch liever een individueel intakegesprek willen , dan is dat ook zeker mogelijk. Elk lichaam is uniek en verdient een persoonlijk behandelplan.

neem contact op met klazina

3 + 11 =