Kayleigh Plantaz

Kanne

Reset je Hormonen Coach

Vetzuurmeting

Testen op aanvraag/overleg (hormoon speekseltesten, voedingsintolerantie, darmen, vitamine, etc.)

reset je hormonen expert

Kayleigh Plantaz

Lieve dames, mijn naam is Kayleigh Plantaz. Ik heb altijd al een passie voor gezondheid, voeding en leefstijl. Ik vind het mooi om te zien dat kleine aanpassingen in je huidige leefstijl veel verandering kunnen brengen in je algemene gezondheid en welzijn.

 

Voor mij gaat het niet om het volgen van (TikTok) trends, maar om het terugkeren naar de basis van welzijn door middel van de juiste voeding, routines en leefstijlkeuzes.

 

Mensen helpen, inspireren, begeleiden en motiveren op weg naar de beste versie van zichzelf geeft mij energie. Ik geloof in het begeleiden van anderen naar de gezondste versie van zichzelf, zodat je meer rust, vertrouwen en plezier zal ervaren.

 

Bij mij staat het stellen van grenzen en het prioriteren van zelfzorg bovenaan. Want hoe kun je voor anderen zorgen als je niet eerst goed voor jezelf zorgt? Het geeft zo veel rust als je dit gaat inzien, voelen en toepassen en die rust gun ik jou ook!

 

Ik ben ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak en begeleiding essentieel zijn op de reis naar een gezonder leven. Geen enkel individu is hetzelfde, daarom is het belangrijk om een benadering te vinden die past bij jouw unieke behoeften en doelen. In mijn aanpak gaan we voor de winst én blijvend resultaat, want dat is waar ik naartoe werk een nieuwe levensstijl waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.

 

Samen kunnen we stappen zetten richting een gezondere levensstijl, waarbij je je krachtiger, energieker en meer in balans zult voelen. Hierdoor ervaar je innerlijke rust en zie je eindelijk die krachtige, sexy vrouw die in jou schuilt!

 

Dus, als je klaar bent om jezelf op nummer één te zetten en te investeren in je gezondheid en welzijn, ben ik hier om je te begeleiden. Laten we samen werken aan het realiseren van jouw doelen en het creëren van een leven waarin je straalt van binnenuit. Neem gerust contact met me op, en laten we aan de slag gaan!

neem contact op met Kayleigh

10 + 2 =