Karima Benabid

Rivium Westlaan
2909 LD CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Orthomoleculaire epigenetische therapeute

Reset je Hormonen Coach

ADHD-therapeut

Darm therapeut (i.o.)

EMB-bloedtest

Studiecoach / bijles

reset je hormonen expert

Karima Benabid

Door middel van voeding, leefstijl en mindset wil ik graag mensen, en vooral vrouwen, helpen met ‘vage’ klachten. Denk aan darmklachten, hormonale disbalans, overgangsproblemen, hoofdpijn/migraine, vermoeidheid, concentratieproblemen…
Kinderen zijn ook welkom in mijn praktijk. Want naast orthomoleculaire therapeute ben ik al ruim 20 jaar docent in het voortgezet onderwijs. Dankzij mijn expertise in dat gebied en als ADHD-therapeut kan ik kinderen met gedrags- en leerstoornissen helpen in hun leerproces en leefstijl.

neem contact op met Karima

8 + 5 =