Judith van Bentem

TIEL

binnenkort online
Masseur
Reset je Hormonen Coach

reset je hormonen expert

Judith van Bentem

Mijn passie en missie is om vrouwen te begeleiden naar een hormonale balans. Niet alleen het behalen en behouden, maar ook preventief zorgen voor een goede balans is belangrijk. Want dit voel je doordat je meer energie krijgt, lekker in je vel zit en je ziet het terug in een gezonder lichaam.

In mijn dagelijks leven maar ook in mijn massagesalon, waar ik mij voornamelijk richt op ontspanning, rust en even ontsnappen aan de dagelijkse drukte, hoor ik waar wij vrouwen mee moeten omgaan. Zelf heb ik jaren lang met een hormonale disbalans getobd. Door de juiste aanpassingen en toevoegingen in eet- en leefpatroon kan ik zeggen dat ik “helemaal in balans” ben.

Met mijn kennis en ervaring wil ik jou helpen om met jouw gezondheid aan de slag te gaan en ook in balans te komen. Op naar een toffe, nieuwe lifestyle!

neem contact op met Judith

6 + 1 =