Judith Pelleboer

ELBURG

Reset je Hormonen Coach
Leefstijl- en vitaliteitscoach

reset je hormonen expert

Judith Pelleboer

Mijn naam is Judith Pelleboer van Deux Leefstijl. Als leefstijl- en vitaliteitscoach help ik vrouwen met gedragsverandering. Het is mijn missie ervoor te zorgen dat vrouwen uitgroeien tot de gezondste, gelukkigste en meest vitale versie van zichzelf. Je gaat zelf aan het roer staan. Dat vraagt om maatwerk. Wij gaan samen aan de slag, zodat de puzzelstukjes op de juiste plek vallen en jij weer de beste versie van jezelf wordt.

Deux betekent in het Frans: twee. Dat getal staat voor balans en het vinden van evenwicht. In de huidige maatschappij krijgen wij veel prikkels en is het soms lastig om evenwicht te behouden. Of het nu gaat om voeding, motivatie of mindset. Het één kan niet zonder het ander en daarvoor is balans nodig. Maar hormonen spelen hierin ook een belangrijke rol. Zonder dat we het doorhebben, raakt ons hele hormoonhuishouding uit disbalans. De oorzaak is vaak slechte voeding, stress, inactiviteit en ga zo maar door.

In mijn praktijk spreek ik veel vrouwen die kampen met hormonale klachten die niet weten hoe ze hier mee om moeten gaan. Ik heb mijn daarom gespecialiseerd als Hormoon Expert. Omdat ik zelf als geen ander weet hoe het is als je hormonen niet in balans zijn, wil ik heel graag een meerwaarde voor jou zijn. Sinds kort bied ik het Reset je Hormonen programma aan. Samen met jou ga ik aan de slag!

neem contact op met Judith

1 + 9 =