judith maurits

ALMELO

Natuurvoedingsadviseur gespecialiseerd in de darmgezondheid

Leefstijl- en vitaliteitsspecialist

Hormonenexpert

reset je hormonen expert

Judith Maurits

Ik ben Judith Maurits, geboren en getogen in Almelo en een echt familiemens. Naast de Twentse nuchterheid beschik ik ook over een vleugje spiritualiteit. Dit zet ik ook in mijn trajecten graag in.
Ik maak gebruik van het integrale reset je hormonen model waarbij ik op een holistische wijze (totale mens) kijk naar de hormonale problemen die mijn cliënten ervaren.

Mijn passie ligt bij alles wat met voeding te maken heeft en vooral de invloed hiervan op onze gezondheid en hormonale balans
Hierom heb ik mij ook laten scholen in de orthomoleculaire voedingsleer als natuurvoedingsadviseur en vervolgens tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach en vervolgens tot hormonenspecialist.

Voeding is niet alleen datgene wat we in onze mond stoppen maar ook wat we opnemen vanuit onze omgeving, waar we naar kijken, wat we lezen, waar we naar luisteren, welke gedachten we hebben en met wie we omgaan. Kortom alles wat we verteren.

Ik vind het zo boeiend en gaaf hoe ons lichaam werkt, het is echt geniaal hoe het in staat is om zichzelf weer te herstellen als we maar weten hoe en wat we daar vooral zelf aan kunnen doen.
Ik help dan ook graag die ondernemende vrouwen die (weer) graag aan het roer van hun eigen leven willen staan en hun hormonen in balans willen hebben. Om ze bewustwording te laten ervaren op hun eigen invloed op het zelfherstellend vermogen van ons mooie lichaam zowel fysiek als mentaal.
Hierdoor gaan ze zich fitter en vitaler voelen en hiermee meer genieten van hun leven. Kortom : Energieker en vitaler oud kunnen worden.

neem contact op met Judith

13 + 11 =