JOYCE PULLES

Turnhout

Reset je Hormonen Coach

reset je hormonen expert

Joyce Pulles

Hallo mooie dames,

 

Mijn naam is Joyce, 36 jaar oud en woonachtig in Turnhout België. Ik ben gediplomeerd hormoon expert. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Francisca van den Berg via de reset je hormonen academie.  Ik ben ervaringsdeskundige in endometriose omdat ik dit zelf jarenlang heb gehad. Inmiddels heb ik  mijn baarmoeder laten verwijderen als gevolg van de endometriose. Met de kennis die ik nu heb, kan  ik andere dit lot besparen. Mijn doel is om vrouwen te helpen zich terug gelukkig te laten voelen.  Helaas is er nog zoveel onwetendheid bij vrouwen over hun hormonen. Er valt nog zoveel kennis te  delen en er is nog zoveel winst te behalen op het gebied van gezonde, kwalitatieve voeding,  beweging, stressreductie en supplementen. Ik kan niet wachten om dit te delen met jullie!  Wil je meer informatie over mij of mijn werkwijze? Je kan me vinden op Instagram en Facebook  onder de naam hormoon_coaching_joy. Je mag natuurlijk ook bellen/appen/sms-en of e-mailen. Ik  verwelkom je graag in mijn praktijk aan huis om samen, jou hormonen weer terug in balans te  brengen en ervoor te zorgen dat jij je weer op en top goed gaat voelen.  

Lieve en warme groet, 

Joyce 

Hormoon Coaching Joy 

neem contact op met JOYCE

2 + 2 =