jennifer adler

Groeneweg 5
2718 AA ZOETERMEER

Holistisch therapeut

Orthomoleculaire Therapeut

Pijn Reset therapeut

Bekkenfysiotherapeut

reset je hormonen expert

Jennifer Adler

Ben jij het zat om constant moe door het leven te gaan?
Bepaalt jouw energie niveau wat jij per dag kan doen?
Heb je genoeg van die pijnen in jouw lijf?
Elke keer buikpijn zonder duidelijke reden?
Mijden mensen jou vanwege de stemmingswisselingen?

Dan ben je bij mij aan het goede adres.
Mijn jarenlange ervaring als bekkenfysiotherapeut, Pijn Reset therapeut en orthomoleculair hormoon therapeut ben ik mij gaan specialiseren in klachten van mond naar kont met het buikgebied als centrum.
Als therapeut ben ik allemaal verschillende pijnklachten tegen gekomen en gemerkt dat er niet maar 1 oplossing is maar er vele wegen naar klachtenvrij bestaan.
Als persoon heb ik gemerkt dat klachten niet zomaar ontstaan en dat elke klacht of pijn zijn verhaal heeft. Als moeder en zelfstandig ondernemer weet ik als geen ander hoeveel eisen het leven aan je kan stellen en hoe makkelijk het is om jezelf voorbij te lopen.
Hierdoor maak ik in mijn behandeling een compleet beeld van de persoon die voor mij zit. Zodat alle vlakken meegenomen worden, zodat jij het gereedschap heb om jezelf gezond te krijgen en te houden.

Ik werk kort en krachtig. Ik wil het simpel houden zodat ongeacht van jouw kennis van gezondheid, jij praktische adviezen krijgt om zo effectief mogelijk van jouw klachten af te komen.
Ik begin met een Healthscan waarin we samen alle klachten in beeld brengen (d.m.v. scan, bloedonderzoek en vragenlijsten). Als alle uitslagen bekend zijn, stel ik een behandelplan op en gaan we samen aan de slag.
Wil je meer weten, neem vrijblijvend contact met mij op of kijk op mijn websites.

neem contact op met Jennifer

10 + 9 =