Isabella Rietveld

Werkendam- Sleeuwijk

Reset je Hormonen Coach

PMS – PCOS- Endometriose- kinderwens

Orthomoleculair therapeut

Vetzuurmeting

EMB-bloedtest

Labratorium onderzoeken (ontlasting, urine, speeksel, bloed)

reset je hormonen expert

Isabella Rietveld

Ik ben Isabella Rietveld, Orthomoleculair Hormoonexpert en ik ben er om jou te helpen met hormonale klachten. Mijn interesse in voeding en hormonen is niet zomaar ontstaan. Ik had jarenlang last van mijn hormonen en werd van kastje naar de muur gestuurd. Na 7 jaar kreeg ik éindelijk de diagnose endometriose, wat al mijn klachten verklaarde. Buikpijn, heftige menstruaties en niet zwanger kunnen worden.

 

Deze diagnose zorgde ervoor dat ik beter voor mijn lichaam ging zorgen, want ik geloof dat voeding ons medicijn is. Ik kwam terecht in de wereld van orthomoleculair en kreeg de endometriose onder controle door de juiste voeding en suppletie. Dit gun ik jou ook, dus ik ben opleidingen gaan volgen om mijn kennis met jou te delen en je van je hormonale disbalans af te helpen komen.

 

Wil je weer lekker in je vel zitten en meer energie hebben? Als jij weet en snapt wat hormonen zijn en wat er gebeurt in jouw lichaam, kun je ook leren wat je moet doen om je hormonen in balans te krijgen. Als je de oorzaak van het probleem weet, kunnen we dit aanpakken. Ik ben er voor jou om jouw oorzaak te zoeken.

 

Liefs, Isabella

neem contact op met Isabella

10 + 2 =