Ilse Donkers

Eindhoven

Reset je Hormonen Coach

Vetzuurmeting

reset je hormonen expert

Ilse Donkers

Droom eens even weg en stel jezelf voor over 10, 15 of 20 jaar. Misschien zie je jezelf met méér vrije tijd, in goede gezondheid en genietend van leuke activiteiten. Of misschien ben je juist op het hoogtepunt van je carrière. Even terug naar nu, want de realiteit is mogelijk anders.. anders zou je mijn website niet bezoeken. Misschien voel je je elke maand een heks, heb je al lange tijd last van vage lichamelijke klachten of overgangsklachten.

 

Tijd om daar verandering in te brengen!! Dat was ten minste wat ik dacht.

 

Mijn naam is Ilse Donkers en jarenlang worstelde ik zelf met mijn hormonen. Ik had last van stemmingswisselingen, hoofdpijn en allerlei andere vage klachten. Het begon al in mijn puberteit met lange menstruaties en vaak neerslachtige gevoelens. Ik begon met de pil en volgde therapie.

 

Vanaf mijn twintigste had ik chronische nek- en schouderklachten, welke in de menstruatieweek het ergst waren. Na mijn tweede zwangerschap kreeg ik een postnatale depressie, waarna mijn stemmingen continue meer zijn gaan schommelen. Pas ruim 10 jaar later, na vele therapeuten en 2 periodes met antidepressiva rijker, realiseerde ik me: misschien zijn mijn klachten hormonaal? Ik dook in de wereld van de hormonen en startte met een 10-weeks programma Reset je Hormonen. Ik begon me veel beter te voelen! Ik kreeg veel meer energie, genoot van de recepten en mijn klachten verdwenen. Dit was voor mij het moment dat ik dacht: “Dit moeten andere vrouwen ook kunnen ervaren” en ben ik de opleiding tot Reset je Hormonen-expert gaan volgen.

 

Het is mijn missie om jou weer lekker in je vel te laten zitten en je weer de fitte versie van jezelf te laten zijn.

 

Het leven is te kort om met vervelende klachten rond te blijven lopen!

neem contact op met Ilse

9 + 10 =