germaine van zanten

P.H. Frankfurtersingel 296
1060 TR AMSTERDAM

Manuele Lymfedrainage

reset je hormonen expert

Germaine van Zanten

GERMAINE VAN ZANTEN

• Lymfetherapeut
• Reset je Hormonen Coach
• Orthomoleculair Voedingsadviseur
• Vetzuurmeting

Amsterdam, Badhoevedorp e.o.

Bijna dagelijks ben ik als lymfetherapeute bezig met het verbeteren & het optimaliseren van het lymfestelsel met Manuele Lymfedrainage (MLD). Een zachte massagetechniek dat een groot effect heeft op de afvoer van afvalstoffen & vocht, de optimalisering van je hormonale stelsel en op de activering van je afweercellen die zorgdragen voor een goed werkend immuunsysteem.
Daarnaast herstelt MLD vaak het verstoorde evenwicht tussen je rust- en actieve zenuwstelsel en dat leidt tot een diepere ontspanning.

Specialisaties MLD:
– Borstgezondheid
– Darmgezondheid
– Lipoedeem
– Stress/Burn-out

Werken aan je gezondheid is werken aan je gehele leefstijl. MLD, hormonale balans & vitaliteit, het één kan niet zonder het andere. Er zijn nog meer aspecten die een rol spelen in en invloed hebben op jouw leefstijl. Ik noem het ‘de heilige driehoek’: voeding – beweging – slaap.. Maar denk ook aan stress, jouw gedachten (mindset) en gedrag/gewoontes.

Als lymfetherapeut, vitaliteit- en hormooncoach en als ervaringsdeskundige (ik heb de chronische aandoening Colitis Ulcerosa) kan ik jou ondersteunen om weer een stukje bewustwording te creëren en de regie in je eigen hand te nemen over jouw welzijn. Ik werk niet ‘in restricties’ of ‘in moeten’ liever in ‘wat mag, ‘wat kan’, ‘wat zijn de mogelijkheden’. Dit gebeurt in kleine stapjes en met plezier.

In mijn praktijk probeer ik een fijne plek te creëren waar jij je als vrouw je thuis en veilig voelt. Waar je open kunt praten over wat jou bezighoudt en wat je klachten zijn zonder dat je hoeft in te houden of beoordeeld wordt.

neem contact op met germaine

6 + 12 =