Gerda Oosting

HOOGEZAND

Orthomoleculair Voedingsadviseur

Reset je Hormonen Coach

Voeding- en leefstijlcoach

Healthscan & EMB therapeut

Vetzuurmeting

Voetreflextherapeut

reset je hormonen expert

Gerda Oosting

Mijn naam is Gerda Oosting ik ben 63 jaren jong en woon samen met mijn man en hond in Hoogezand. Ik ben in 2014 mijn eigen praktijk begonnen Studio Slim Slanker omdat ik graag als coach mensen wou helpen afvallen en op gewicht laten blijven met het aanleren van een gezonde leefstijl. Ik krijg energie om te luisteren en mee te denken zodat mensen weer lekker in hun vel komen te zitten en ook inzichten krijgen hoe ze een betere, gezondere leefstijl kunnen aanleren en volhouden. Tijdens het coachen van de vele vrouwen die in mijn praktijk kwamen om af te vallen, bemerkte ik dat er velen waren met hormonale problemen. Ik hoorde van een collega over de opleiding van Francisca en wat voor mooie resultaten ze had behaald als ze waren begonnen met het reset je hormonen programma. Daarna besloot ik de opleiding reset je hormonen te gaan volgen en ben nu heel blij dat ik me als hormoonexpert kan inzetten om vrouwen (en soms mannen) te gaan helpen. Door deze opleiding te volgen heb ik heel veel geleerd over hoe wij als mens en speciaal als vrouw in elkaar zitten en wat hormonen een belangrijke rol spelen in ons hele bestaan. “De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen zien veranderen naar een gezond gewicht en leefstijl. Nu hoop ik ook nog veel meer vrouwen te kunnen helpen om weer hormonaal in balans te komen waardoor zij de beste versie van zichzelf kunnen worden…” Ik heb geleerd dat je door voeding, leefstijl en de juiste suppletie, maar ook door de juiste begeleiding je een heel ander mens kan gaan voelen. Kijken naar de oorzaak en vandaaruit vrouwen (en mannen) met (hormonale) klachten te gaan helpen. Ik kijk graag met je mee of ik jouw leven ook iets lichter en beter kan maken met behulp van het reset je hormonen programma. Dit gun ik iedereen!

neem contact op met GERDA

1 + 7 =