carin höppener

Groeneweg 5a
6351 JG BOCHOLTZ

Reset je Hormonen Coach

Stress expert

Rouw Coach

Loopbaancoach

Mindfulness trainer / coach

reset je hormonen expert

Carin Höppener

Soms weet je niet waardoor je zo futloos bent. Elke dag een sleur, de energie is eruit een kort lontje en ’s nachts niet slapen. En wat nu?! wat is de oorzaak van jouw sleur, kort lontje en niet slapen?

Van mij wist ik het burn-out, en diabetes 2. En daarbij de overgang. Mijn hormonen helemaal op hol weet ik nu. Daar waar ik als stress counselor en loopbaancoach het toch zocht in karakter- omgeving – mentaal– en niet passend werk, weet ik nu als hormoon expert dat ook het juiste eten van belang is om de hormonen, de darmen, je lever en brein te ondersteunen om zo je hormonen in balans te brengen: reset je hormonen.

Ik heb een holistische aanpak, ik kijk niet naar één ding maar neem alles mee: werk, privé, ontspanning en inspanning, eten en bewegen, sociale omgeving, mentaal welbevinden, zingeving.

Ik ga na welke tekorten je bijvoorbeeld hebt bij de neurotransmitters, of welke hormonen niet goed kunnen werken en wat je waaraan dit kan liggen. Daarnaast ga ik na hoe het gesteld is met je (werk)stress of misschien is er onbewust nog een rouwrandje dat zorgt voor onrust in je lijf. Op jouw situatie stemmen we een begeleidingstraject af. Kortom een traject op maat.

Ontvangen doe ik je het liefst op mijn boerderij waar de rust en ruimte is om tot jezelf te komen. Waar ik dieren heb die graag kennis met je willen maken, waar we een wandeling door de natuur maken of op de hooizolder in he stro kunnen chillen. Of gewoon in een gemakkelijke stoel wegzakken en een gesprek voeren. En lukt het niet om naar de boerderij te komen dan kunnen we videobellen.

neem contact op met carin

12 + 14 =