brenda de bloois

Leehove 77
2678 MB DE LIER

Reset je Hormonen Coach
Leefstijlcoach

reset je hormonen expert

Brenda de Bloois

‘Ik wil het anders, maar hoe?’ Als je twijfelt over waarom je niet meer sprankelt, denk je misschien: waar moet ik beginnen? Er knaagt iets, je hoofd loopt over, je zit niet lekker in je vel. Misschien kom je nergens écht aan toe. Meer rust en balans lijkt je heerlijk. Je gewoon weer fit en gezond voelen. Geloof me, je hoeft een leefstijl niet ‘vol te houden’. Het is gewoon de manier van leven die het beste voor jou werkt.

De effectiefste en snelste manier is hormoontherapie met behulp van de Reset je Hormonen methode en/of persoonlijke coaching. De uitdrukking ‘Ik zit niet lekker in mijn vel’ verwijst niet voor niets naar je lichaam. Je lichaam (vol met verschillende hormonen) en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Balans tussen deze betekent dat je je goed voelt.

En weet je wat? Dat kan gewoon!

HOE COACH IK JOU?
Ik help je door te ontdekken welke hormonen je in de weg zitten, wat voor jou het leven mooi maakt en waar jij echt blij van wordt. Praktisch en luchtig. We brengen de balans terug, zodat je je pad met positieve energie kunt vervolgen. Dat kan met ‘Reset je Hormonen’. Ik begeleid en motiveer je en geef uitgebreid advies en tips en tricks voor je dagelijks leven.

Ik strooi met de kleine dingen die het leven tot een feestje maken. Met een hoop humor, creativiteit en een snufje levenservaring. Liever online coaching? Dat kan natuurlijk ook!

neem contact op met brenda

3 + 4 =