Assia Qotit

Flexplek Heemskerk – Beverwijk

Orthomoleculair voedingsadviseur

Reset je Hormonen Expert

Health Scan analist

Vetzuurmeting

reset je hormonen expert

Assia Qotit

Met mijn eigen ervaring en opgedane kennis heb ik veel mensen om mij heen bewust mogen maken van de mogelijkheden om zelf hun gezondheid in balans te krijgen en te behouden maar ook om preventief aan de slag te gaan. Mijn missie is om nog veel meer vrouwen te helpen in hun zoektocht naar een gezond leven. Veel vrouwen lopen jaren rond met klachten die voor lief genomen worden omdat ze denken dat het bij het leven als vrouw-zijn hoort, maar dat hoeft niet zo te zijn!

Wil je preventief aan de slag met je gezondheid en zo lang mogelijk gezond blijven? Of loop je tegen klachten aan die mogelijk veroorzaakt worden door een hormonale disbalans, laat mij je helpen om weer in je kracht te komen en weer volop van het leven te genieten.

neem contact op met assia

4 + 2 =