Annelies Vos

Ederveen

Reset je Hormonen Coach

Orthomoleculair therapeut

EMB-bloedtest

Voetreflextherapie

reset je hormonen expert

Annelies Vos

Mijn naam is Annelies Vos, 58 jaar, getrouwd en trotse moeder. Sommigen noemen mij een ‘gezondheidsfreak’, maar dat valt reuze mee hoor. Ik ben wel altijd bezig met gezonde voeding en daarnaast blijf ik fit door voldoende in beweging te blijven.

 

Sinds 2012 werk ik als natuurgeneeskundig therapeut, waar ik een groot deel van mijn tijd heb besteed aan het begeleiden van mensen met overgewicht en overgewicht-gerelateerde klachten. Ik ontdekte dat het vooral voor alle vrouwen (en vrouwen in de overgang in het bijzonder), heel lastig is om een blijvend gezond gewicht te behouden en dat triggerde me om me nog meer te gaan verdiepen in hormonen.

 

“Als de focus alleen op het afvallen ligt, dan doe je jezelf echt tekort, want als jij de 35 bent gepasseerd, verandert er veel in je lichaam op hormonaal gebied. Je kent het vast wel; je voelt je vermoeid, futloos en sneller prikkelbaar. En afvallen lukt steeds minder goed, zelfs als je niet anders eet.” “En als jij de diagnose PCOS of endometriose hebt gekregen en te horen hebt gekregen dat je ‘er maar mee moet leren leven’, weet dan dat er zoveel meer mogelijk is om de klachten te verminderen en de eigen regie te behouden “

 

Met het ‘reset je hormonen-programma’ zorgen we er samen voor dat jíj weer lekker in je vel komt te zitten!

 

“Mijn werkwijze is praktisch en gericht op samenwerken. Ik wil namelijk samen met jou op zoek gaan naar een duurzame oplossing, waardoor jij je meer in balans voelt. Veel klachten kunnen verminderd worden of zelfs verdwijnen op het moment dat jij je lichaam gaat geven wat het nodig heeft.”

neem contact op met Annelies

4 + 12 =