Anja van bokhorst

De La Reystraat 49
3851 BE ERMELO

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag gesloten
Donderdag 09:00 – 14:30
Vrijdag 09:00 – 14:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Reset je Hormonen expert

Trainer Hormoon Boost Wandeling

Orthomoleculair Therapeut

reset je hormonen expert

Anja van Bokhorst

Hallo mooie vrouw!

Mijn naam is Anja van Bokhorst. Ik heb mijn praktijk aan huis in Ermelo en werk ook online. Als Orthomoleculair Therapeut en Reset je Hormonen Expert wil ik je helpen om de balans in je lichaam en in je leven terug te vinden, door de oorzaak van het probleem op te lossen.

Mijn passie heb ik ontdekt na een lang traject. Mijn eigen gezondheid stuurde mij al jaren hierin. Het voor mijn gevoel vast lopen in de reguliere zorg motiveerde mij om verder te zoeken.

De vrouwelijke cyclus trekt mij enorm. Ik richt mij dan ook voornamelijk op de jonge vrouw met PMS-klachten. Zelf heb ik hier jaren problemen mee gehad wat behoorlijk invloed had op mijn leven als jonge moeder. Door mijn eigen ervaring en de kennis vanuit verschillende opleidingen weet ik dat het écht anders kan. Ik gun het iedere vrouw om een klachtenvrije, regelmatige cyclus te hebben. Ik kijk dan ook graag met je mee wat jij zou kunnen doen om zelf je klachten te verminderen.

Vanuit mijn persoonlijke benadering ga ik graag samen met jou op zoek naar wat jij nodig hebt voor het vinden van de juiste balans voor jou. Zodat jij weer gezond en gelukkig door het leven kan gaan. Met minder stress, meer energie en meer geniet momentjes. Denk jij dat dit onmogelijk is in combinatie met je huidige drukke leven? Ook mij is het gelukt, als moeder van 3 kinderen en 2 bonuskinderen met alle bijkomende uitdagingen. Als ik het kan, kan jij het ook 😉

Als jij er klaar voor bent, sta ik met liefde klaar om jou te helpen!

neem contact op met anja

3 + 4 =