Anja van bokhorst

De La Reystraat 49
3851 BE ERMELO

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 12.30
Donderdag 09:00 – 14:30
Vrijdag 09:00 – 14:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Reset je Hormonen expert

Trainer Hormoon Boost Wandeling

Orthomoleculair Therapeut

reset je hormonen expert

Anja van Bokhorst

Mijn naam is Anja van Bokhorst. Als Integraal Orthomoleculair Therapeut volgens de kPNI en Reset je Hormonen Expert begeleid ik jou bij het terug vinden van de balans in je lichaam, door de oorzaak van jouw klachten op te sporen en het bij de kern aan te pakken, waardoor jij blijvend vermindering in klachten zult merken.

Zelf ben ik bekend met, en heb ik me verdiept in, de traag werkende schildklier en de auto-immuunziekte Hashimoto. Daarnaast heb ik een passie voor alles rondom de vrouwelijke cyclus. Dan kun je denken aan bijvoorbeeld menstruatie problemen en PMS klachten, maar ook stemmingswisselingen. Zelf heb ik hier jaren problemen mee gehad wat behoorlijk invloed had op mijn leven als tiener en daarna als jonge moeder.

Vanuit mijn persoonlijke benadering ga ik graag samen met jou op zoek naar wat jij nodig hebt voor het vinden van de juiste balans voor jou. Zodat jij weer gezond en gelukkig door het leven kan gaan. Met minder stress, meer energie en meer geniet momentjes voor jezelf en met je gezin.

Aangezien alles in ons lichaam met elkaar in verbinding staat komen allerlei klachten en ziektebeelden voorbij in de praktijk. Ervaar jij andere klachten dan een traag werkende schildklier of cyclus gerelateerde klachten, neem dan gerust contact met mij op om te bespreken of ik iets voor jou kan betekenen.

Denk jij dat deze investering in je eigen gezondheid onmogelijk is in combinatie met je huidige drukke leven? Ook mij is het gelukt, als moeder van 3 kinderen en 2 bonuskinderen met alle bijkomende uitdagingen. Als ik het kan, kan jij het ook 😉

Als jij er klaar voor bent, sta ik met liefde klaar om jou te begeleiden! Je bent welkom in mijn praktijk aan huis in Ermelo, maar ook online begeleiding is mogelijk.

 

neem contact op met anja

10 + 10 =