Anja van bokhorst

De La Reystraat 49
3851 BE ERMELO

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag gesloten
Donderdag 09:00 – 14:30
Vrijdag 09:00 – 14:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Reset je Hormonen Coach

Trainer Hormoon Boost Wandeling

Orthomoleculair Therapeut in opleiding

reset je hormonen expert

Anja van Bokhorst

Hallo mooie vrouw! Mijn naam is Anja van Bokhorst. Als hormoon coach wil ik je helpen om de balans in je lichaam en in je leven terug te vinden.

Mijn passie heb ik ontdekt na een lang traject. Mijn eigen gezondheid stuurde mij al jaren hierin. Het voor mijn gevoel vast lopen in de reguliere zorg motiveerde mij om verder te zoeken. Zo ben ik zelf bekend met een trage schildklier (auto-immuunziekte Hashimoto) en hield ik ondanks medicatie restklachten.

Mijn burn-out gaf me het laatste zetje om te gaan doen wat ik echt wil doen. Ik ontdekte namelijk de kracht van voeding en de invloed van leefstijl op onze gezondheid. Daarbij de noodzaak van de juiste mindset, het pakken van rust momenten en het nut van beweging. Het leren leven met je eigen vrouwelijke cyclus is ook een onderwerp waarover we meer kennis mogen delen. Dit alles valt samen met de werking van onze hormonen. Ons lichaam weet ons namelijk heel goed te vertellen wat we nodig hebben, alleen luisteren we er vaak niet naar.

Vanuit mijn persoonlijke benadering ga ik graag samen met jou op zoek naar wat jij nodig hebt voor het vinden van de juiste balans voor jou. Zodat jij weer gezond en gelukkig door het leven kan. Met minder stress, meer energie en meer geniet momentjes. Denk jij dat dit onmogelijk is in combinatie met je huidige drukke leven? Ook mij is het gelukt, als moeder van 3 kinderen en 2 bonuskinderen met alle bijkomende uitdagingen. Als ik het kan, kan jij het ook 😉

Als jij er klaar voor bent, sta ik met liefde klaar om jou te helpen!

neem contact op met anja

6 + 1 =