anita willemsen

Helmingshaag 10
6905 WD te ZEVENAARwww.anitacoacht.nl

* Reset je Hormonen Expert
* Docent aan de opleiding Trainer Hormoon Boostwandeling
* Trainer Hormoon Boost Wandeling
* Vitaliteitscoach
* Cel gezondheid (m.b.v. ademhaling en omega 3)

reset je hormonen expert

Anita Willemsen

Anita Coacht begeleidt je naar een energiek en evenwichtig leven; samen gaan we op weg naar de optimale balans in jouw (mentale) gezondheid.

Veel vrouwen worstelen met klachten, die meestal samenhangen met een hormonale disbalans. Door de hormonen in balans te brengen, kun je zorgen dat deze klachten gaan verdwijnen.

Herken jij dit ook?
Je voelt je vaak futloos en je hebt weinig energie. Toch slaap je onrustig, ook omdat je regelmatig koude voeten of handen hebt. Tijdens je cyclus heb je last van pijnklachten, zoals hoofd- en rugpijn. Na je zwangerschap(pen) heb je het gevoel dat je hormoonhuishouding niet hersteld is. Steeds vaker heb je ook last van stemmingswisselingen, zit je jezelf en dierbaren in de weg en herken je je jezelf niet meer. Je libido is ook al afgenomen, terwijl de zin in (fout) eten of wijn soms onstuitbaar lijkt. En hoewel je ongeveer hetzelfde eet als voorheen, blijft je gewicht steeds maar toenemen en lukt het nauwelijks om af te vallen…
‘Wat is er toch met me aan de hand?’, vraag je je wellicht vertwijfeld af.
Gelukkig hoef je niet rond te blijven lopen met je klachten, omdat je echt wat kunt doen om verbetering te ervaren bij deze klachten. In je lichaam wordt eigenlijk alles geregeld door hormonen. Daarom is het handig als je weet hoe ze werken en je ervan bewust wordt dat je hier zelf invloed op kunt hebben. Als je hormonen in balans zijn, voel jij je vitaler en zit jij letterlijk en figuurlijk beter in je vel.
Zou je willen werken aan hormonaal evenwicht, zodat je je stabieler voelt? Met de Reset je Hormonen-methode help ik je weer in balans te komen.

Hi, ik ben Anita Willemsen (1972), trotse moeder van Evy (2007). De andere puber in ons huis betreft onze hond Daisy. Zelf ben ik op mijn 42 vervroegt en versneld, gepaard met vele klachten, door de overgang gegaan. Weet als geen ander hoe het is om maandelijks een paar dagen letterlijk “uitgeschakeld” te zijn.

Nu weet ik dat dit niet nodig is. Er is echt iets te doen aan hormonale klachten. Mijn missie is dan ook dit met zoveel mogelijk vrouwen te delen. Spreek ik je binnenkort? Ik help je graag!

Hartelijke groet, Anita Willemsen l Anita Coacht -Van Buitengewoon Naar Binnenbijzonder-

neem contact op met anita

4 + 3 =