Steffie Keukens

Deurne

Reset je Hormonen Coach

Orthomoleculair hormoondiëtist

reset je hormonen expert

Steffie Keukens

Ik ben Steffie Keukens, orthomoleculair hormoondiëtist en Reset je Hormonen Expert. Ik heb mijzelf gespecialiseerd in hormonale disbalans bij vrouwen met een zwangerschapswens. 

 

Doordat ik zelf een miskraam mee maakte en onze zwangerschapswens daarna een lange tijd op zich liet wachten ben ik mijzelf gaan verdiepen in hormonen, vruchtbaarheid en de cyclus. 

 

Helaas zie ik om mij heen dat steeds meer vrouwen moeite hebben met zwanger worden. Ze zijn fysiek gezond, ze worden alleen niet zwanger. In eerste instantie geeft dit vaak een gevoel van opluchting, maar tegelijk kan dit ook frustreren. Want als er niks aan de hand is, wat moet je dan? Dan kan je ook niks aan veranderen.

 

Het ding is alleen: er is vrijwel altijd wél iets aan de hand.

 

De belangrijkste oorzaak hiervoor lijkt een hormonale disbalans en de eicelkwaliteit te zijn. En daar heb je met je hormonen en leefstijl een grote invloed op.

 

Door ons hierop te gaan focussen krijgen we weer de controle terug over je hormonen, met als doel het verbeteren van je vruchtbaarheid en de kans op een goede zwangerschap te vergroten.

 

Naast hormoondiëtist ben ik de vriendin van Nick. Samen met onze labrador hond Beer wonen we in ons heerlijke huis in het Brabantse Mierlo. Na mijn bachelor studie ‘Voeding en dietethiek’ aan de hogeschool heb ik een succesvolle diëtistenpraktijk op gericht. In mijn praktijk heb ik meer dan 500 vrouwen succesvol gecoacht om weer lekker in haar vel te komen zitten.

 

Mijn missie is dan ook dat zwanger worden niet bij een wens blijft. Samen gaan we aan de slag, zodat de puzzelstukjes van je hormonale disbalans op de juiste plek vallen en ook jouw grootste wens om op een zwanger te worden in vervulling gaat.  Als bonus ga je je ook nog een veel beter in je vel voelen, want als je hormonaal in balans bent voel je jezelf ook veel gelukkiger, ben je van je vervelende hoofdpijn af en krijg je een veel mooiere huid.

 

De coaching vindt volledig online plaats zodat je woonplaats geen issue hoeft te zijn.

neem contact op met STEFFIE

12 + 7 =