Rinske de Vries

Donkerbroek

Reset je Hormonen Coach

Orthomoleculair voedingsadviseur

EMB-therapeut

Vetzuurmeting

reset je hormonen expert

Rinske de Vries

In mijn praktijk zie ik veel vrouwen die worstelen met hormonale klachten en gezondheid.
Daardoor lukt het niet om optimaal te genieten of alle ballen in de lucht te houden.  Vaak wordt er dan gezegd dat dit er nu eenmaal bij hoort. Het is de leeftijd, of zo gaat dit al jaren dus vooral niet zeuren.

 

Je kunt te maken hebben met klachten als:

  • Vermoeidheid , meerdere momenten per dag het gevoel hebben dat je energie op is
  • Darmklachten, een opgeblazen gevoel of te vaak of te weinig naar de wc kunnen
  • Stress, onrustig voelen van binnen en nooit echt ontspannen kunnen zijn
  • PMS, een week voor je menstruatie verander je in een hormonale “heks”, heb je depressieve gevoelens, last van buikpijn en vermoeidheid
  • Overgangsklachten, de bekende opvliegers, slecht slapen en stemmingswisselingen

Door je echter bewust te zijn van hoe je lichaam werkt en wat het werkelijk nodig heeft zul je merken dat dit echt niet zo hoeft te zijn. Je hebt zelf veel meer invloed dan je nu wellicht denkt.

 

Jarenlang had ik zelf last had van vermoeidheid en darmklachten. Daardoor voelde ik me futloos en had weinig energie. De ochtend begon al met de gedachte wanneer ik weer zou kunnen slapen. Ook kreeg ik last van vage klachten en na de zoveelste antibioticakuur was ik het zat. Dit moet ook anders kunnen en ik ging op zoek naar oplossingen. Hierdoor kwam ik er achter dat de snelle koolhydraten bij mij het probleem waren en heel verstorend werkten op veel lichaamsprocessen.  Door aanpassingen in, met name mijn voeding,  merkte ik al snel een groot verschil en kreeg ik steeds meer energie. Deze ervaring zorgde ervoor dat ik me steeds meer ging verdiepen in de kracht van voeding en leefstijl.
Ook ontdekte ik dat hormonale problemen bij iedereen nét een andere oorzaak heeft, maar dat je zelf heel veel kunt doen om je klachten te verhelpen.

 

Zo ontstond mijn missie: andere vrouwen met hormonale klachten hierover vertellen en helpen om ook weer lekker in hun vel te zitten.

 

Wil jij ook op zoek naar de oorzaak van jouw hormonale klachten? Blijf dan niet langer rondlopen. Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Ik help je graag naar jouw hormonale balans zodat ook jij weer energieker en zelfverzekerd in het leven staat.

neem contact op met Rinske

12 + 12 =