Petra Sol

‘s-Gravenzande

Reset je Hormonen Coach

Health Scan

Vetzuurmeting

EMB-bloedtest

Voedingsdeskundige – Leefstijlcoach

reset je hormonen expert

Petra Sol

Ik ben Petra Voedingsdeskundige – Leefstijlcoach en Hormoon Expert. Mijn praktijk vind je in ‘s-Gravenzande, dat ligt in het mooie Westland.

 

Met mijn achtergrond doktersassistente ben ik enige jaren geleden mijn hart gaan volgen. Als gezondheidsprofessional begeleid ik mensen naar een gezond gewicht en kan ik ontzettend blij worden van mijn werk, ik zie mensen veranderen, zelfverzekerder worden en ze gaan stralen. Ook zie ik soms de struggles, veel stress en hormoonklachten.

 

Naast mijn afslankpraktijk ben ik mijzelf gaan verdiepen in hoe zit het met onze hormonen en wat doet stress met ons lijf. Dit bracht mij een mooie opleiding en mag ik mijzelf nu ook Reset Je Hormonen Expert noemen.

 

Ben ervaringsdeskundige en met vertrouwen en respect coach ik jou zodat jij meer balans, meer energie, minder moodswings en weer die leuke vrouw en of moeder mag zijn.

 

Ik heb een passie voor gezondheid “als je niet goed voor jezelf zorgt kan je ook niet goed voor een ander zorgen”.

 

Liefs Petra

neem contact op met Petra

2 + 14 =