Jacqueline van Hoof

Pelt – Neerpelt

Reset je Hormonen Coach

Vetzuurmeting

Body Drain Ballancer

Body Drain Ballancer

Transformational Cupping

Virtuele Maagband (Hypnose)

Gezonde voeding en Keto (Pascale Naessens)

reset je hormonen expert

Jacqueline van Hoof

Bij De Afslank Studio hoef je het niet alleen te doen. Als voeding en hormonen-coach sta ik, Jacqueline van Hoof, voor je klaar om je te helpen naar een gezond gewicht door middel van gezonde voeding, mindset, beweging en supplementen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jouw hormonen beter in balans komen.

 

Dagelijks spreek ik vrouwen met vage klachten en vooral het feit dat afvallen niet lukt. En worstelen met hun gezondheid. Vaak steken ze te weinig tijd en energie in het verbeteren van hun eigen gezondheid. Doordat ze het te druk hebben met werk, gezin of ander dingen, of omdat ze niet weten waar die vage klachten vandaan komen. Want de impact van hormonen op het vrouwelijk lichaam is gigantisch, dus beeld je in wat mogelijk is als deze terug in balans raken!

 

Ervaar je vage klachten en wil je hier graag vanaf, of heb je vage klachten en wil je eindelijk eens begrijpen waar deze klachten vandaan komen?

 

Neem dan contact op, maak een vrijblijvende afspraak en we kijken samen welk programma het beste bij jou past. We gaan samen aan de slag en de beste versie van jou creëren.

 

Ik hoop je snel te kunnen verwelkomen en samen met je aan de slag te kunnen gaan.

 

Lieve groet, Jacqueline

neem contact op met Jacqueline

13 + 15 =