Ellen Hendrix

Heerlen

Reset je Hormonen Coach

Vetzuurmeting

Yoga Nidra

reset je hormonen expert

Ellen Hendrix

Ben jij het ook zat om meerdere dagen van de maand niet jezelf te zijn, stemmingswisselingen te hebben, een donderwolk boven je te hebben hangen en nergens zin in te hebben? Zat om doodmoe en futloos door het leven te gaan? Neem dan snel contact op, want daar kunnen we wat aan doen!

 

Ook ik heb het ervaren. Na mijn burn-out bleef ik klachten houden en steeds weer ‘terugvallen’. Herstellen als werkende moeder van twee jonge kindjes en een eigen fysiotherapiepraktijk bleek niet makkelijk. Steeds dacht ik dat ik weer in een burn-out dal terecht was gekomen. Elke maand 1 week lang… Het bleek PMS. Pas toen het kwartje viel dat mijn hele hormonale systeem op z’n gat lag door alle stress en ik er achterkwam wat je hier allemaal zelf aan kon doen, werd ik weer mezelf!

 

Ik volgde de Reset je Hormonen Methode bij Franscica en er ging een wereld voor mij open.Dit moeten alle vrouwen weten!

 

Als fysiotherapeut heb ik al een passie voor het functioneren van het menselijk lichaam, vooral het bewegend lichaam. Deze passie heeft zich verlegd naar het hormonale systeem en de vrouw. Want alleen met een goede hormonale balans, kan het lichaam goed functioneren.

 

Dus heb jij klachten waar je maar niet vanaf komt. Herken jij je in dingen die je op deze website hebt gelezen? Aarzel dan niet langer en neem contact op met mij. Deze klachten horen er niet bij! Er zijn 1001 handvaten die je kunt aangrijpen om jou klachten te verminderen en weer een fijnere versie van jezelf te worden. Ik help je daar heel graag bij!

 

 

Wil je graag even kennis maken? Dat kan! Dan plannen we een gesprek in en kijken we vrijblijvend samen wat ik voor jou kan betekenen. Ik werk zowel online als in mijn praktijk. Ik spreek je graag!

neem contact op met ELLEN

4 + 9 =