Annie Visser

Veenwouden

Reset je Hormonen Coach

Celgezondheidstest

Hormoonexpert

Health Scan

Vetzuurmeting

Voedingsdeskundige

Leefstijlcoach

reset je hormonen expert

Annie Visser

Ik ben Annie Voedingsdeskundige – Hormoon en Leefstijlcoach . Mijn praktijk vind je in Veenwouden.

 

Al jaren heb ik een passie voor voeding, afvallen en gezondheid. In 2010 startte ik mijn eigen afslankpraktijk My-LifeSlim in Veenwouden.

 

De jaren erna ben ik mij blijven verdiepen in voeding en zo werd steeds meer duidelijk dat voeding een ontzettend belangrijk onderdeel is voor onze gezondheid❤️

Doordat ik zelf de afgelopen jaren niet helemaal lekker in mijn vel zat ben ik me nog meer gaan verdiepen in voeding, gezondheid en hormonen. Dit vond ik mega interessant en daarom ben ik gestart met de opleiding hormooncoach en mag ik mij nu hormoonexpert noemen.

 

Wekelijks zie ik mensen afvallen en dat het ze veel gezondheidsvoordelen oplevert. Dit is natuurlijk fantastisch, dat je mensen niet alleen helpt bij het afvallen maar ook helpt bij hun gezondheid zoals bijvoorbeeld geen of minder medicatie voor diabetes, hoge bloeddruk, cholesterol, antidepressiva maar ook gewrichtsklachten verminderen enz.

 

Ik zie veel vrouwen in mijn praktijk die struggelen met hormonale klachten, ze denken dat deze klachten bij het ouder worden horen. Door mijn opleiding kwam ik er al snel achter dat dit helemaal niet hoeft, dit komt vaak doordat je lichaam uit balans is geraakt door bijvoorbeeld stress en verkeerde leefstijl.

Mijn zoektocht bracht steeds meer verheldering dat de vrouwelijke hormonen een ingewikkeld iets is. Steeds meer werd mij duidelijk hoe de hormonen in het lichaam werken.

 

Nú kan ik vrouwen die uit balans zijn helpen door advies te geven, zodat de hormonen weer in balans komen. Zo wordt je weer de vrouw die je graag wilt zijn een fitte vrouw die straalt, zelfverzekerd is bruist van de energie en zich weer sexy voelt en de hele wereld weer aan kan.

Dat wil toch iedere vrouw?

 

Voel jij je niet lekker in je vel en denk je dat dit hoort bij het ouder worden of heb jij maar 1 week in de maand dat jij je goed voelt? Dit is doodzonde! Ik kan je verzekeren dat dit niet zo hoort te zijn!

 

Het is mijn missie: Om jouw weer in balans te brengen, je weer gezond en fit te laten voelen en je te laten stralen. Dit komt van binnenuit.❤️

 

𝐈𝐤 𝐠𝐮𝐧 𝐣𝐨𝐮 𝐁𝐥𝐢𝐣𝐞 𝐡𝐨𝐫𝐦𝐨𝐧𝐞𝐧- 𝐙𝐢𝐣 𝐛𝐥𝐢𝐣 𝐉𝐢𝐣 𝐛𝐥𝐢𝐣 ❤️

 

𝑳𝒊𝒆𝒇𝒔 𝑨𝒏𝒏𝒊𝒆

neem contact op met Annie

4 + 8 =