Angelique van Oosterbosch
Ranst
Reset je Hormonen Coach

Livliv (Restart) afslankcoach

Detox coach

Transformational Cupping

Cryolipolyse

Pressotherapie

reset je hormonen expert

Angelique van Oosterbosch

Hallo! Ik ben Angelique, graag werk ik samen met u aan de nieuwe, zelfverzekerdere, krachtige jij!

 

De enorme impact van hormonen op onze energie, onze gemoedstoestand, ons vrouw zijn hoef ik u waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Beeld u eens in welk ongelofelijk verschil er zou zijn in uw leven wanneer deze hormonen in de juiste balans zijn.

 

The Body Expert staat garant voor een persoonlijke aanpak, net even anders. Ik luister naar úw verhaal, úw eigen ervaring, úw wensen, úw leven. Samen werken we aan een plan dat bij uw leven past, dat vol te houden is en waar u gelukkiger én gezonder van wordt. Zo creëren we samen een nieuwe levensstijl, nieuwe gewoonten die u voor altijd kunt vasthouden.

 

Ik heb de afgelopen jaren heel wat vrouwen mogen ondersteunen op de weg naar hun nieuwe levensstijl. Ik hoop ook u te mogen verwelkomen bij The Body Expert.

 

Samen op weg naar succes!

neem contact op met Angelique

3 + 11 =