ERVAAR DE EFFECTEN VAN WANDELEN OP DE HORMOONHUISHOUDING

Een Hormoon Boost Wandeling is een combinatie van wandelen, spierverstevigende en ontspannende oefeningen. Ervaar welke effecten trainen, ademhaling en ontspanning hebben op de hormoonhuishouding.

Word trainer Hormoon Boost Wandeling

EEN 2-DAAGSE OPLEIDING

Wil jij naast het coachen ook heerlijk 1-op-1 naar buiten? Of met een klein groepje werken? Wil je de voordelen van wandelen met spierverstevigende oefeningen aan je klanten laten ervaren? Door het inzetten van de Hormoon Boost Wandeling laat je vrouwen op een ontspannen manier kennismaken met de effecten van trainen, ademhaling en ontspanning op de hormoonhuishouding.

De trainer

ANITA WILLEMSEN

Voor mijzelf heb ik ruime ervaring met de effecten van bewegen, trainen ademhalings- en ontspannings- technieken in relatie tot de hormonen. Door deze combinatie bewust in te zetten, heb ik een burn-out overwonnen en wist ik later in mijn leven overgangsklachten te beperken. Vanuit mijn eigen bedrijf Anita Coacht waar ik als hormoonexpert en wandelcoach werkzaam ben heb ik al vele dames met succes mogen ondersteunen naar minder stress en meer energie.
Hormoon Boost Wandeling gaat over herkennen van signalen van je lichaam, leren inzetten van je lichaam tijdens alle weken van je cyclus, verschil ontdekken tussen bewegen en trainen, het leren inzetten van loop-, ademhaling- bewustwording-, ontspannings- technieken.

Inhoud opleiding

PRAKTISCHE INFORMATIE

In 2 dagen leren wij je hoe je met een groep naar buiten gaat, leren we de theorie maar ook ga je praktisch aan de slag, zodat je na deze twee dagen direct aan de slag kunt.

Investering: 547 euro exclusief BTW

Locatie: Zevenaar

Data: 4 en 25 maart 2023

Opleidingseisen: Reset je Hormonen Expert, Trainer Hormoonfactor, vitaliteitscoach of een vergelijkbare opleiding. Twijfel je? Neem gerust even contact met ons op.

Accreditatie opleiding: De opleiding is geaccrediteerd met 16 punten.

Daarnaast kom je in het team van andere Hormoon Boost Wandel coaches en hebben we gezamenlijk overleg en kun je van elkaar leren.

* Jaarlijks betaal je een vergoeding van 185 euro, bedrag bestaat uit, de jaarlijkse bijscholingsdag, vermelding op de website en draai je mee in de landelijke marketingscampanes.

Hormoon Boost Wandelingen bij jou in de buurt

1,5 UUR BUITEN JE HORMOONHOUDING VERBETEREN

Wil jij op een toffe en leuke manier in beweging komen? Samen met andere vrouwen contacten, en wil jij je hormonen een boost geven? Geef je dan op voor een hormoon boost wandeling bij jouw in de buurt.

De Hormoon Boost Wandeling bestaat uit een wandeling van 1,5 uur. Iedere training zal anders zijn en het is een combinatie van wandelen, spier verstevigende oefeningen, ontspanning oefeningen etc.

Jouw resultaat

Een Hormoon Boost Wandeling is een nieuwe, unieke manier van bewegen, waarbij je niet alleen bezig bent met bewegen. Je schenkt ook aandacht aan mindfullness, ademhaling en het laten samenwerken van je hormonen.

waar zorgt een Hormoon Boost Wandeling voor?

5

Je gaat meer energie ervaren.

5

Je stress in je lichaam vermindert.

5

Je gaat in de vetverbranding.

5

Je gaat lekkerder in je vel zitten.

5

Je gaat het zelfgenezend vermogen van je lichaam herstellen.

Coaches bij jou in de buurt

BIJ WIE KUN JE EEN HORMOON BOOST WANDELING BOEKEN

Doe jij mee? Kom het ervaren. Uniek in Nederland en nu bij de volgende coaches te boeken. Klik op de foto van de coach om naar zijn of haar profiel te gaan. Via daar kun je direct contact opnemen om een Hormoon Boost Wandeling te boeken.

ANJA VAN BOKHORST

ERMELO

ASSIA QOTIT

AMSTERDAM

MANON GEIJTENBEEK

AMERSFOORT

KLAZINA JELLEMA

DOKKUM

ANOUKCOACHT

CASTRICUM

ANITA WILLEMSEN

ZEVENAAR

MARJON KLAASSEN

DEURNE

DESIREE LIPS

OUD-BEIJERLAND

SIMONE MEURKENS

SON EN BREUGEL

MARIANNE VAN DER LINDEN

GORINCHEM

RINSKE DE VRIES

DONKERBROEK

Prijzen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hormoon Boost Wandeling deelname 1x per week: €25,00 per maand

Hormoon Boost Wandeling deelname 2x per week €37,00 per maand

Individuele Hormoon Boost Wandelcursus 1,5 uur €45,00 (let op betreft geen coaching)

Workshop/kennismakingsclinic €15,00 per persoon