Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Reset je Hormonen Live of online

14 juni 2023 @ 8:00 am - 5:00 pm

euro647

Breng je lichaam en hormonen weer in balans met mijn vitaliteitsprogramma!

Heb je maar weinig energie, fysiek en mentaal? Lukt het afvallen maar niet? Voel jij je ook vaak futloos? Slaap je niet meer lekker en heb je regelmatig hoofdpijn? Dan zou dat weleens aan je hormonen kunnen liggen.

Een hormonale disbalans, een verstoring in je hormonen waardoor je niet lekker in je vel zit, komt vaker voor dan dat je denkt. Gelukkig kan ik je helpen bij het verminderen of zelfs verhelpen van deze disbalans! Ik maak gebruik van het ‘reset je hormonen methode’.

Hoe werkt de reset je hormonen methode?

Tijdens het programma leer je alles over de werking van je hormonen, en ga je actief aan de slag om de uitkomst van de hormonale analyse om te zetten in actie!

Tijdens mijn tien weken online vitaliteitsprogramma, gaan we samen inzicht verkrijgen in waar jouw hormoon verstoring precies zit. Zo weten we precies waar we aan moeten werken. Samen creëren we een plan en voel jij je binnen 10 weken weer energiek, lichter en opgelucht.

Je zult zien dat je eindelijk weer de hele dag energie hebt, kilo’s kan afvallen, hoofdpijn en buikpijn verdwijnt en je weer fris kan voelen. Laat mij jou helpen weer in balans te komen.

Je kunt kiezen uit twee opties: online groepsprogramma of individuele begeleiding

Gegevens

Datum:
14 juni 2023
Tijd:
8:00 am - 5:00 pm
Kosten:
euro647
Site:
https://enwatnu.com/vitaliteitprogramma-reset-je-hormonen/

Locatie

Locatie stemmen we onderling af / online / combinatie