Online Programma recensies

Recensies

Reset je hormonen

De challenge is voor mij een openbaring.! Deze gezonde en lekkere recepten hebben een positieve uitwerking op mijn lichaam, ik voel mij energieker, geen slaapstoornissen meer en het gevoel om te snaaien is stukken minder!

– Peggy de Jong


Met mij gaat het goed, afgelopen weken telkens een halve kilo per week kwijt waar ik erg blij mee ben. Ik vind het erg leuk om het programma te volgen al volg ik de weekmenus niet volledig maar haal er veel ideen en tips uit!Daarnaast is het ook erg leuk om de ervaringen van de andere dames te volgen.
Wel afgelopen week een “normaal” ijsje gegeten, ben in tijden niet zo misselijk en “ziek” van eten geweest, die actie werd hard afgestraft.
Hopelijk zakken mijn overige waarden ondertussen ook rustig verder en stijgt de verbranding.

– Willemijn

Hoor je ineens jezelf voorbij komen in je filmpje 😉
Ik vind het echt heel leuk deze maand.. En alle info echt super!
Ik voel me steeds beter, minder slaap nodig heb, het betere eten lekkerder is maar ook veel meer voedt!
Het geeft me een superlekker gevoel om bewust met mijn lichaam en voeding bezig te zijn!

– Patricia van der Veer


Francisca is een vriendelijke vrouw met passie voor haar vak. Dat heb ik zelf mogen ervaren tijdens een workshop waarin ze op vakkundige wijze ons informeerde over een gezonde leefstijl en voeding. We mochten ook wat heerlijke gezonde lekkernijen proeven. Ik heb echt veel gehad aan haar informatie en tips. Ik had geen overgewicht maar wilde net wat kilootjes kwijt. Dat is mede door de informatie van Francisca gelukt. Ze is een dame die acht slaat op de nieuwste theorieën en die steeds blijft leren. Deze informatie deelt ze via diverse kanalen. Heel mooi want haar klanten en volgers hebben hier baat bij, net als ik! Francisca, dankjewel!

– Saskia

Francisca is niet alleen voedingscoach maar weet ook alles over hormonen. Een onmisbaar element wat haar advies over gezond leven compleet maakt.
Dit heb ik zelf ook ondervonden. Hoe ik me voel? Energiek, stralend en GEZOND!

– Denise van Tielen


Francisca heb ik van dichtbij mogen zien werken. Dan komt passie, focus en enthousiasme om de hoek kijken. In werkelijk alles wat ze neerzet is ze zo professioneel bevlogen. En juist dát is wat mensen enthousiasmeert om gedragsveranderingen te kunnen bewerkstelligen.
Een fijne vleug humor in haar werk maakt dat ze een vrolijke en warme vrouw is. Die vrouwen echt van een deskundig advies kan voorzien. Lifestyle Next Level voel ik sterk bij haar.

– Carolien van de Kamp

Ik heb meegedaan aan het programma Reset je hormonen en ik moet zeggen dat ik me sindsdien een stuk beter voel. Ik ben minder moe, heb minder stemmingswisselingen en ben beter te genieten wat natuurlijk heel fijn is voor mijn gezin 😉
Francisca legt alles super goed uit en je kan ook altijd vragen stellen in de besloten groep waar ze vrij snel antwoord geeft. De menu’s zijn goed klaar te maken.

– Kelly