Het Reset je hormonen Event met Francisca van den Berg

Het Reset je Cyclus Hormonen-event

Dit event is voor jou wanneer jij merkt dat je cyclus hormonen waarschijnlijk wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Je bent vaker en langer moe, valt niet meer zo makkelijk in kilo’s af en die hoofdpijn elke maand kun je ook niet gebruiken.

Ja, ik ben erbij!

Het “Reset je Cyclus Hormonen” event is voor vrouwen die niet meer eens per maand willen scheiden, maar een normaal verloop van hun cyclus zelf willen creëren. Die klaar zijn met de menstruatie die niet goed verloopt en te vaak te moe zijn. Met daarbij zelfs lichamelijke ongemakken zoals hoofdpijn, migraine, stemmingswisselingen en te zwaar…

Je leert van deze dag van de besten. Ik heb al mijn inspiratoren opgetrommeld voor jou. 

​Je wilt ook weer fijn in je vel en kleding zitten toch?

Wij gaan je inspireren en je vertellen wat er nu niet hormonaal lekker loopt. 

Na het event weet jij hoe:

Je hormonen je dwars zitten.

Jij ook weer mag gaan stralen.

Jij weer een gezonde cyclus krijgt.

Ja, ik ben erbij!reset je hormonen event

Love yourself enough to live your lifestyle

Het event programma

Zaterdag 12 mei 201810.30 uur Ontvangst met koffie en healthy snack11.00 uur 1e spreker12.30 uur Uitgebreide luxe hormoon proof lunch13.30 uur 2e spreker14.30 uur 3e spreker16.00 uur Borreltijd met heerlijke healthy snacks

reset je hormonen event

De sprekers

anumi vita reset je hormonen event francisca van den berg Alex van der werf

Francisca van den BergHormoon-voedingsexpert (vrouwen-hormoonexpert)

Met mijn 8-weekse programma “Reset je hormonen”, dat al 5 rondes heeft gedraaid, heb ik al talloze vrouwen geholpen om hun hormonen te resetten met de onderwerpen voeding, lifestyle, mindset en beweging.Nu is het tijd voor een live event, waar ik gedurende een gehele dag alle deelneemsters ga motiveren en inspireren om ook op deze manier te gaan leven! Tijdens het event ga ik je vertellen over hoe je cyclus werkt en hoe je dit met voeding kunt beïnvloeden. En ik ga mijn verhaal en geheimen met jou delen.

anumi vita reset je hormonen event francisca van den berg Alex van der werf

Alex van der Werf Spreker & trainer in hoe je een bewust leven kunt leiden

“In alles wat ik doe is het altijd mijn doel om mensen boven zichzelf te laten uitstijgen, zodat iedereen zichzelf op het diepste niveau kan sturen, motiveren en ondersteunen. Ik geef hier lezingen over en ik schrijf programma’s die niet alleen heel leuk zijn, maar je ook zullen stretchen. Het is mijn missie om samen heel Nederland te laten stralen van geluk. Ik geloof erin dat iedereen het waard is om over te stromen van geluk en dat iedereen dit kan bereiken door het verwezenlijken van zijn dromen. Het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven, is je eigen persoonlijke ontwikkeling.”

De overige sprekers worden binnenkort bekend gemaakt.

  

Bijzondere en exclusieve locatie!

Het Drijvend Paviljoen: dé unieke, innovatieve en duurzame evenementenlocatie van Rotterdam! Het paviljoen ligt op het water in de Rijnhaven, vlak aan de zuidelijke voet van de Erasmusbrug.

  

Jouw investering

Zaterdag 12 mei 201810.00 – 17.00 uur

Normaal

€ 147,-

Nu early bird tarief voor 

€ 97,-

Ja, ik ben erbij!

Prijzen zijn inclusief btw

Mijn verhaal

Mijn naam is Francisca van den Berg en ik kan jou helpen. Omdat ik precies daar ben geweest waar jij helemaal klaar mee bent. Inmiddels ben ik gediplomeerd voedingscoach, orthomoleculair darmtherapeut, hormoonfactortrainer, detoxcoach en hormoontherapeut.

Zelf had ik meer dan 20 kilo overgewicht in het verleden en hormonale strubbelingen waaronder enorme hoofdpijnklachten, steeds weer in gewicht aankomen, veel stress en het ontbreken van energie. Ik ben toen op zoek gegaan gegaan naar wat voor mij wel werkte. En hiermee inspireer en help ik jou nu ook om een zo mooi mogelijk leven te leiden wat echt bij jou past. Ik vind het tof dat je leert hoe je lichaam werkt, want het is geniaal en het kan heel veel, en jij mag nu ook gaan leren hoe jouw lichaam werkt.

Inmiddels heb ik dus veel opleidingen gevolgd op het gebied van voeding, hormonen en darmen. Ook ben ik op zoek gegaan naar mezelf door middel van high end personal coaching. Daardoor heb ik de grote stappen gezet en vind ik het zo mooi dat ik hiermee ook jou kan helpen en inspireren.

Wil jij ook de mooiste versie van jezelf worden? Laat mij er voor jou zijn!

“Reset je Hormonen” is een onderdeel van Anumi Vita© 2017 – 2018 Francisca van den Berg

Algemene voorwaarden